Gyerekek az esküvőn

Hogyan foglaljuk le a gyerekeket az esküvőn?

Egy esküvő szervezésekor a gyermekek kérdése elég gyorsan felmerül. Több lehetőség is van. Vagy úgy dönt, hogy szervezési okokból, vagy például a fogadás helyszínén biztonsági okokból megkéri a szülőket, hogy gyermekeik nélkül jöjjenek. De vigyázat, ez a lehetőség családtól függően néha elég rosszul is elsülhet.

Ha viszont úgy döntötök, hogy a részt vehetnek a gyerekek az esküvőn, akkor szervezkedni kell, és létszámtól függően talán animátort, de legalább valamit a szórakoztatásukra érdemes biztosítani. Segítségül összegyűjtöttem néhány ötletet, hogyan foglalhatod le a gyerekeket az esküvőn.

gyerekek az esküvőn

Kell-e esküvői animátor a gyerekek szórakoztatására az esküvőn

Ez nagy mértékben függ a létszámtól és az életkor összetételüktől. Ha csak 3-4 gyermek lesz, akkor bébiszitter nélkül is meg tudnak birkózni a szülők a feladattal, minél inkább nő a létszám, annál inkább javaslom, hogy valakit vegyetek igénybe a gyermekek felügyeletére, hogy mindenki, kicsik és nagyok (és a szülők is!) egyaránt teljes mértékben élvezhessék a napot. 

Külön gyereksarok

Ma még inkább csak a nagyobb hotelek rendelkeznek külön gyermekszobával, érdemes ellenőrizni, hogy nem legyen túl messze, hogy a szülők rendszeresen ellenőrizhessék őket. Ha azonban nincs külön terem a gyerekeknek, akkor egy asztalra készítsetek társasjátékokat, színezőket, buborékfújókat, matricákat és bármit, amit a gyerekek szeretnek és könnyű vele lefoglalni őket. Egy kicsit nagyobb előkészületet igényel ugyan, de remekül le lehet foglalni a kicsiket és nagyobbakat is egy jól megszervezett kincskereséssel.

Alapvetően a gyerekek egymás társaságában is remekül elszórakoznak, elfutkároznak, de ne felejtsük azonban el, hogy hamar eljöhet náluk egy-egy holtpont, amikor is jól jön az előre elkészített gyereksarok. Ha segítségre van szükséged egy gyereksarok összeállításához vagy animátor felvételéhez, akkor az esküvőszervező könnyen nyújthat segítséget.

Nem kell tehát megijedni ha gyerekek az esküvőn vannak, a fotósoknak is külön témát szolgáltatnak, mindig cuki képek készülhetnek róluk.

További hasznos tartalmakért és ötletekért kövess a facebookon és az instagramon!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük