Amit eddig nem tudtál az esküvőszervezésről

Olcsó – jó – gyors válassz kettőt és működni fog, a harmadikkal pedig megfizeted az árát. Minden más ígéret csak illúzió. (Mondjuk erre is van ajánlatom, egy bűvész az esküvőre)

Létezik egy szerviz itt nem messze, ahol a következő van kiírva. 

Három fajta munkát végeznek, jó, gyors és olcsó. Bármelyik kettőt választhatjuk közülük.. 

  • A jó és gyors munka sosem olcsó. 
  • A jó és olcsó munka sosem gyors. 
  • A gyors és olcsó munka sosem jó. 

Azt gondolom ez az esküvőszervezésre is igaz. E három lehetőség közül csak kettő választható. Az egyik tulajdonságot fel kell áldoznunk, hogy a másik kettőt biztosítsuk. Te választhatsz: jó és gyors, jó és olcsó, vagy gyors és olcsó. (Megjegyzem ez esetben a gyors azt is jelenti, hogy van-e rá időd a munkád, családod, hobbid mellett, hogy csináld) 

A jó és olcsó

Egy szűkös költségvetésű, ámde a vágyaknak megfelelő esküvő megtervezése több időt és erőfeszítést igényel, mint egy magasabb kerettel rendelkező esküvő. Vagy nyitottnak kell lennie arra, hogy munkát fektess bele, vagy fizetnie kell valakinek, hogy a Te nevedben tegye bele a munkát (például egy esküvőszervező).

A jó és gyors

Lehet választani a jó és gyors (vagyis minimális erőfeszítést igénylő) variációt is. Ha korlátlan a költségvetés, akkor biztosíthatók a legjobb szolgáltatók hogy összehozzák álmaid napját. Fizetni azért, hogy valaki más profi módon gyorsítsa fel a munkát. 

A gyors és olcsó

Hadd mondjam el azonban egyenesen – ha szűkös a pénz és az idő, akkor lehet, hogy módosítani kell az elvárásokat vagy az esküvővel kapcsolatos elképzeléseket.
Az elvárások kiigazítása jelentheti azt, hogy megszöktök a család elől és két tanúval itthon vagy még akár külföldön is meghitt légkörben tartjátok meg az esküvőt, ez is egy lehetőség. Lehet azonban, hogy ez kisebb vendéglistát, a hagyományos formátumot vagy helyszínt jelenti, vagy azt, hogy le kell faragni sok olyan “szép dolgot”, ami talán nem is inspirál, és nem is feltétlen kötelező egy esküvőn, a boldogságotok ezek nélkül is felhőtlen lehet..

A segítség mindig jól jön

Minden esetben olyan helyzetbe kerülhetnek a párok, amibe soha korábban. Az esküvő megszerzése nem könnyű feladat. Azonban bármelyik kombinációt választva is segítséget tudok nyújtani ehhez a szép, de olykor megterhelő folyamathoz. Kis költségvetéssel is elérhető az esküvői tanácsadás. A jó minőség érdekében javasolt a teljes szervezés. Köztes esetben pedig, azoknak a pároknak, akik rászánják az idejüket a szervezésre és az esküvő napját már tényleg szeretnék teljes odaadással megélni, szükséges lehet az esküvői koordinációra. 

a jó esküvőszervezés

További hasznos tartalmakért és ötletekért kövess a facebookon és az instagramon!