9 dolog, amit meg kell tenned, ha eljegyeztek

Szóval megtörtént végre, eljegyeztek! Gratulálok! A nagy felhajtás és izgalom közepette, könnyű lehet egy kicsit belefeledkezni az egészbe. Összeállítottam egy egyszerű listát 10 dologról, amit akkor kell megtenned, miután a párod végre feltette a kérdést, hogy igazán ki tudd hozni a legtöbbet a pillanatból, a praktikus és a személyes dolgoktól kezdve hiszen minden leendő menyasszony a lehető legstresszmentesebb és legszerelmesebb eljegyzési történetre vágyik!

SZÁNJ RÁ EGY PILLANATOT… hiszen eljegyeztek

Élvezzétek ki, mennyire különleges ez a pillanat, szánjatok egy kis időt magatokra, mielőtt a nagy újdonság elterjedne a barátaitok, családotok és követőitek körében. Ez a következő lépés, hogy megtervezzétek a közös életeteket, és persze most már tervezzétek az esküvőtöket! Az előttetek álló hatalmas utazás előtt fontos, hogy csak értékeljétek egymást, zavaró tényezők nélkül.

LEGKÖZELEBBI ÉS LEGKEDVESEBB…

A család mindig az első helyen áll, és különösen akkor, amikor az eljegyzésetek hírét osztjátok meg egymással. Azok az emberek, akik mellettetek álltak ebben a szerelmi történetben, ők lesznek a legizgatottabbak és a leghálásabbak, ha még azelőtt megtudják a hírt, mielőtt az Instagramra kikerülne. Hívd fel a családot és a barátokat, vagy használj néhány boldog pillanatképet és buta szelfit az új vőlegényeddel, mint a tökéletes módja annak, hogy meglepd a hozzád legközelebb állókat. Hogy biztosra menj, kérdezd meg magadtól, hogy az illető nem érezné-e magát kihagyva, ha a közösségi médiából értesülne róla, és ennek megfelelően oszd meg.

MONDD EL A VILÁGNAK… hogy eljegyeztek

Ha már a legközelebbi hozzátartozóid is tudják az izgalmas hírt, akkor minden közösségi médiaplatformon oszd meg. Légy kreatív, üzenőfalakkal és vicces pózokkal, hogy a gyűrű teljes pompájában ragyogjon. Ezek a képek többet érnek ezer szónál, és abszolút mindenki látni akarja majd őket.

eljegyeztek

BÁNJ JÓL A GYŰRŰDDEL!

Bármennyire is nem szeretnél megválni tőle, szuper fontos, hogy megfelelő méretű legyen az ujjadhoz. Egy rosszul illeszkedő gyűrűnél fennáll a veszélye, hogy leesik. Igazíttasd méretre, ha a párod mégsem találta el a megfelelő méretet. Vigyázz rá, erőfeszítést és eszközt igénylő munkavégzésnél inkább vedd le és tedd el a helyére, mielőtt megkarcolódna, megsérülne.

ÖLELD MAGADHOZ A HANGULATOT…

Komolyan mondom, nincs is jobb alkalom az ünneplésre, mint a mostani! Gondoljuk, hogy már egy ideje arról beszélgettek a barátaiddal, hogy pontosan hogyan is fog lezajlani ez a pillanat. Miért ne ünnepelhetnéd meg hát velük együtt? Hívd össze a lányokat egy italra és ebédre, vagy szervezz egy páros játékestet, hogy megoszthassátok egymással azokat a részleteket, amiket biztosan alig várjátok, hogy elárulhassatok.

KERESGÉLJ, INSPIRÁLÓDJ…

Az esküvőszervezés lehetőségei valóban végtelenek, úgyhogy szusszanj egyet, és élvezd, hogy csak úgy inspirálódhatsz. Kezdd azzal, hogy képeket mentesz, magazinokból készítesz egy víziótáblát, vagy létrehozol egy Pinterest táblát az ötletek számára, úgy, hogy még nem térképeznél fel konkrétumokat. Ez egy tökéletes alkalom arra is, hogy esküvőszervező könyvek után kutass, hogy szervezett maradj a sok mókával kapcsolatban.

ÖRÖKÍTSD MEG AZ ÉRZÉST… mert eljegyeztek

Emlékezzetek meg életetek e szuper különleges eseményéről egy játékos és romantikus fotózással. Menjetek el oda, ahol megkérte a kezed, ahol az első randitok volt, vagy egy egzotikus helyre, hogy megörökítsetek néhány „őszinte” emléket. Akár profi, akár nem, az eljegyzési fotókat örökre megőrizhetitek. 

eljegyeztek

NAGY BESZÉLGETÉSEK

Az eljegyzéssel kapcsolatos felhajtás miatt ez a tökéletes alkalom arra, hogy elkezdjétek megbeszélni az esküvőre vonatkozó szélesebb körű elképzeléseket. Az elvárások meghatározása és a vendéglistákról, a költségvetésről szóló nyílt kommunikáció elengedhetetlen a zökkenőmentes szervezés megkezdéséhez. Ráadásul az, hogy van időtök közösen átgondolni és felfedezni a lehetőségek hihetetlen tárházát, masszívan meg fog térülni a stressz-szintetekben.

LÉGZÉS…

Amikor eljegyeznek, teljesen elkerülhetetlen, hogy sok időt töltsetek másokkal együtt ünnepelve. Ne feledkezz meg tehát arról, hogy magadra is szánj egy kis időt. Vegyél egy fürdőt, manikűrözz vagy kényeztesd magad egy arcpakolással, hogy megkapd a megfelelő kényeztetést, amit megérdemelsz. A sok ünneplés megterhelő lehet, ezért ne feledd, hogy először magaddal törődj. Elvégre most Rád irányul a reflektorfény, úgyhogy akár a lehető legtöbbet is kihozhatod magadból lelkiismeret furdalás nélkül.

Ha pedig kell egy kis segítség az esküvőszervezéshez kattints ide!

További hasznos tartalmakért és ötletekért kövess a facebookon és az instagramon!