Tippek csodálatos téli esküvő megvalósításához

Lehet, hogy az éjszakák sötétebbek, de a csillogás fényesebb! A téli esküvő lassan ugyanolyan népszerű lesz, mint nyáron kimondani az igent, és nem csak a kedvezményes árak miatt! Íme, a tippjeim egy csodás téli esküvő megrendezéséhez!

HELYSZÍNEK LISTÁJA…

Mindenképpen kérdezz rá, milyen lehetőségeid vannak a szertartás és a fogadás tekintetében. 

  • Rendelkezésre áll elég terület? 
  • Elég szélvédett? 
  • Mindenki kényelmesen elfér majd? 
  • Mennyire lesz hideg? 

Mindenképpen vedd végig a lehetőségeket, és válaszd ki azt, ami a legjobb nektek és vendégeiteknek.

SZERVEZZ ESTI BEJÁRÁST TÉLI ESKÜVŐ TERVEZÉSEKOR…

A helyszín kiválasztásakor kérjetek egy esti látogatást is. Természetesen fontos, hogy nappal hogy néz ki, de az esküvőd nagy része akkor lesz, amikor a nap lemegy. Egy esti látogatással számos tényezőt láthatsz: 

  • Mennyire hangulatos? 
  • Meleg van? 
  • Milyen a megvilágítása? 

Ha biztossá válik, hogy a helyszín megfelel az elvárásaitoknak, az segíteni fog abban, hogy csodálatos téli esküvőt rendezhessetek!

HA ESETLEG FÁZNÁL…

Akár beltéri, akár kültéri téli szertartást szervezel, a vendégek számára takarók felkínálása elengedhetetlen a tökéletes otthonosság érdekében! Használj az esküvőd témájához színben illő vagy a monogramoddal hímzett takarókat a legaranyosabb esküvői kiegészítőként. Hacsak nem esküvői ajándékként kínálod őket, nem javaslom, hogy minden vendégnek legyen; csak néhányat készíts ki, és a fázós vendégek használhatják őket.

téli esküvő

EZ AZ ÉN KIS FÉNYEM…

Semmi sem varázsol annyira téli csodavilágot, mint a gyertyák meleg és pislákoló fénye! Imádom őket az asztaldizájnba beépíteni a vacsora végső romantikus hangulatához, vagy van egy nagy nyitott kandalló? Töltsd meg a kandallót különböző méretű gyertyákkal (vagy helyezd a gyertyákat nagy vázákba a biztonságosabb megoldás érdekében) egy gyönyörű téli csodaország témához.

CSILLOGÁS CSILLOGÁS…

Imádom a tündérfények használatát, ahogy romantikus hangulatot kölcsönöznek a sötét környezetnek. Amikor körülnézel a helyszínen, keresd meg a legjobb területeket, amelyeket plusz csillámló ledekkel díszíthetsz. Esetleg egy boltív vagy egy nagy fa a kertben látványosan mutatna a háttérben. Ne feledd, hogy soha nem lehet elég a fényből!

A BÁRPULT MÖGÖTT…

Az biztos, hogy a legtöbb esküvőn van alkohol, de vajon egy téli esküvőn változtatni kellene ezen? Bár a hőmérsékletnek nem szabad megváltoztatnia, hogy mit szeretnél kínálni a vendégeidnek, de inspirálhat arra, hogy néhány extra lehetőséget adj hozzá. Kérdezd meg, hogy lehetséges-e, hogy meleg italok is rendelkezésre álljanak. A forró csokoládé vagy a forralt bor pompás kiegészítő lenne.

ÜNNEPI LAKOMA TÉLI ESKÜVŐ ESETÉN…

Sajtfondü, szívmelengető leves, csokoládépuding? Ha hideg a levegő, egy dologra mindenki vágyik: egy testet-lelket melengető, tejtermékekkel és szénhidrátokkal teli ételre.

KEZDŐDJÖN A PARTI MINÉL HAMARABB…

Tudsz jobb módot a felmelegedésre, mint végigtáncolni az éjszakát? Győződjön meg róla, hogy a vacsora befejezése után nem sokkal beindul a buli, hogy mindenki a táncparketten legyen.

HIDEG VAN KINT…

Természetesen szeretnéd, hogy a különleges napodon gyönyörű képeket készíts. Néhány pár számára ez azt jelenti, hogy a szabadban kell lenni, függetlenül attól, hogy milyen a hőmérséklet. Kérdezzétek meg a helyszínt, hogy hol vannak a legjobb helyek a fotózáshoz, és kérdezzétek meg az adott terület logisztikáját és ne felejts el jó melegen aláöltözni a ruhádnak.

téli esküvő

MEGFELELŐ ÖLTÖZET TÉLI ESKÜVŐ ESETÉN…

Szóval gyönyörű koszorúslányruhákat találtál, amelyek nem biztos, hogy télre valók, de neked muszáj ezeket választanod!? Biztosíts kendőket vag ybolerókat a koszorúslányok számára, hogy bármelyik gyönyörű ruhát tökéletes téli ruhává varázsolja.

KABÁT ELHELYEZÉS…

Az alacsony hőmérséklet sok réteget jelent. Mivel a vendégek többsége sapkát, kabátot és sálat hoz magával, jó ötlet, ha van egy hely, ahol ezeket könnyen tárolhatják. Kérdezd meg a helyszínt, hogy van-e erre kijelölt hely.

TÉLI ESKÜVŐ KEDVEZMÉNY

Bebizonyosodott, hogy a tél a legkevésbé választott évszak a házasságkötésre, bár ez egyre inkább változik. A párok többsége számára ez az időjárás és az általa kiváltott korlátozások miatt van így. Mivel ez a helyzet, így sok helyszín kedvezményes árakat vagy különleges ajánlatokat kínál a téli hónapokra. Feltétlenül érdeklődj mindenről, ami elérhető. Ne feledd, mindig ott spórolj, ahol tudsz!

Ha pedig kell egy kis segítség az esküvőszervezéshez kattints ide!

További hasznos tartalmakért és ötletekért kövess a facebookon és az instagramon!