4 különleges esküvői szerep a nagymamádnak

Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy a nagymamád veled legyen, valószínűleg különleges helyet foglal el a szívedben – mégsem szokott különleges helyet foglalni a hagyományos esküvői szerepek között. Tiszteld meg a nagymamáddal való kapcsolatodat, és éreztesd vele, hogy különlegesnek érezheti magát az esküvőd napján az alábbi egyedi ötletek egyikével. Nagymama az esküvőn:

Sziromszóró lány

Ha bevállalós a nagymama az esküvőn. Az egyik kedvenc csavar, amit láttunk, hogy a nagymamák vállalják a sziromszóró virágoslány szerepét. Ez váratlan és garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

nagymama az esküvőn

Valami kölcsönzött

A vintage ihletésű kiegészítők továbbra is uralják a kifutókat, de semmi sem hasonlítható az igazihoz. Ha a nagymamádnak még megvan az esküvői fátyla, viseld az övét, ez egy csodálatos módja annak, hogy tisztelegj a családod történelme előtt.

Vagy kérdezd meg, hogy kölcsönad-e neked egy különleges ékszert. Még ha nem is illik hozzá, vagy nem egészen a te stílusod, akkor is beépítheted a csokrodba.

nagymama az esküvőn

Különleges tánc

Lehet, hogy az esküvőtök már így is el van árasztva különleges táncokkal, de van egy olyan érzésünk, hogy ezt senki sem fogja bánni, ha végig kell ülni. Adjatok a vőlegénynek egy kijelölt táncot az egyik nagyszülőjével, vagy a menyasszonynak egy táncot az övével – vagy hívjátok ki az összes nagyszülőt a táncparkettre, és töltsetek velük egy kis különleges időt. Ha olyan szerencsések vagytok, hogy vannak olyan nagyszülők, akik még élnek és házasok, tisztelegjetek előttük azzal, hogy lejátsszátok az esküvői dalukat, és meghívjátok őket, hogy egy különleges táncot járjanak egyedül.

nagymama az esküvőn

Többgenerációs fotó

Talán a nagymamád nem szeretné, ha minden szem rá szegeződne az esküvőd alatt. Ehelyett vonjad be őt egy különleges fotóba. Gyűjtsd össze az összes szülőt és nagyszülőt, és mindegyik pár tartson fel egy-egy fotót a saját esküvőjük napjáról.

Hívd meg a nagymamádat, hogy készülődjön veled az esküvőd reggelén, és mindenképpen örökítsd meg a kamerával, ahogy először megpillant téged menyasszonyi ruhában.

Egy másik keretbe illő ötlet ez a többgenerációs felvétel, amelyen anyukád és nagymamád mutogatja a gyűrűket.

nagymama az esküvőn

További ötletekért kérj esküvői tanácsadást, kapcsolatfelvételhez kattints ide!

További hasznos tartalmakért és ötletekért kövess a facebookon és az instagramon!