Hajtsd végre az esküvői terveidet hibátlanul

Szeretnéd, ha az összes részlet, amin gürcöltél, hibátlanul megvalósulna?

Tudom, hogy az apróbb részletek megtervezése és az esküvőd előkészítése nehezebb lehet, mint a helyszín vagy a szállítók kiválasztása… igaz?

Tudtad, hogy a menyasszonyok 58%-a stresszel az esküvő napján?

Miért? Mert nem tervezték meg megfelelően (szervezték, csomagolták és térképezték fel) a nagy nap összes feladatát.

Megvalósítás és esküvői forgatókönyv

Ma a megvalósításról szeretnék írni. És most valószínűleg arra gondolsz, hogy megvalósítás? Miről fog beszélni? Szóval ez tényleg az összes esküvői terved megvalósításáról szól az esküvőd napján. Ez egy olyan lépés, amivel a menyasszonyok gyakran küzdenek, félvállról veszik, vagy kihagyják. Pedig ez az egyik legfontosabb lépés, mert hónapokig dolgoztatok az esküvő szervezésén. Befeszültetek azon, hogy mit vegyetek fel, milyen dekor legyen, barkácsoltatok stb. És így a megvalósítás és az ehhez tartozó esküvői forgatókönyv a legnagyobb dolog, mert ez az, ami biztosítja, hogy minden simán menjen a nagy napon, és hogy ne legyetek stresszesek.

Szóval ez az egyik legfontosabb dolog, amit igazán hangsúlyozok a pároknak, hogy biztosítsuk, hogy a megvalósítás tökéletes legyen és az esküvői forgatókönyv pedig a lehető legrészletesebb, mert az utolsó dolog, amit szeretnétek, hogy az esküvő napján kapkodnotok kelljen, és mindenféle kérdésekkel és feladatokkal kelljen foglalkoznotok, amik nem szükségesek. Csak egy kis előkészítésre van szükség az esküvő előtt, és máris hibátlanul zökkenőmentes lesz a napotok.

Szóval azt mondom, hogy szükséged van stratégiára egy jól kidolgozott és megfelelően részletes esküvői forgatókönyvre, ehhez egy csomó mindent fel kell térképezned. Pakolsz, szervezel, delegálod az egyes esküvői feladatokat lépésről lépésre valakinek. És így végigveszedt az esküvő napjának minden egyes feladatát. Tehát a szertartás helyszínétől, az asztaldíszektől az ajándékokig. Hogyan jutnak el az ajándékok A pontból B pontba? Például, és így tovább. Aztán kijelölsz valakit, aki ezek mindegyikéért felelős. 

Esküvői koordinátorként általában én vagyok az. És mindig vannak kérdéseim, amiket előre felteszek, hogy segítsek végigvezetni minden egyes feladatot, hogy ne maradjon ki semmi, és hogy biztosak lehessünk abban, hogy a napotokat zökkenőmentesen megtervezzük és összeálljon az esküvői forgatókönyv.

Csak lazán

A legfontosabb dolog tehát az, hogy csak egy esélyed van arra, hogy mindent jól csinálj, és nincs visszaút, így az egyátalán nem jó, ha csak reménykedsz, hogy minden simán megy. Néhány dolgot a helyére tehetünk, és minden zökkenőmentesen mehet. Azt akarod, hogy az esküvőd napján úgy ébredj fel, hogy „Hé, mindenki! Annyira izgatott vagyok. Mindent kézben tartok. És ma összeházasodom életem szerelmével.” Szóval ez az, amiről szó van. És csak azt szeretném, hogy jól érezzétek magatokat és élvezzétek a napot. 

Szóval, ha biztosan szeretnéd átélni ezt az érzést és nem csak remélni, akkor az esküvői koordinátori csomagom éppen neked való.

További hasznos tartalmakért és ötletekért kövess a facebookon és az instagramon!