Légy önmagad az esküvőd napján

Hatalmas híve vagyok annak, hogy az esküvőd napján „Légy önmagad”!

Az esküvő rólad és a vőlegényedről szól

Nem arról szól…

…hogy mások mit akarnak vagy

…mások elképzeléseiről.

… hogy a család vagy a barátok kedvében járjatok.

Szeretnék beszélni valamiről, amiről nem sok szó esik az esküvőszervezéssel kapcsolatban. És sokszor azt gondoljátok, hogy van egy hagyományos esküvő, van egy bizonyos mód, ahogyan a dolgokat meg kell csinálni. És mi van, ha én nem úgy csinálom, ahogy kell?

esküvő légy önmagad

Módjával kezeld mások tanácsait

Dobjátok ki mindezt az ablakon, mondom dobjátok ki az ablakon, ha nektek nem tetszik. Azt akarom, hogy legyél önmagad, bármit is jelentsen ez számodra és a vőlegényed számára, csak legyél önmagad. Szóval, rengeteg ötletet fogsz kapni másoktól, barátoktól, családtagoktól, talán olyan emberektől is, akiket nem is ismersz, pl. facebook-csoportokban vagy, ilyesmi. Nyugodtan hallgasd meg, olvasd el, de ne akarj mindnet megcsinálni csak mert másoknak is úgy volt. Gondolkodj nyugodtan minden ötleten, de végül térj vissza ahhoz, hogy mi a legfontosabb neked és a vőlegényednek? Mit szeretnétek csinálni? Hogyan képzelitek el azt a napot?

Igen, azt mondom, hogy nagyon fontos, hogy leüljetek és prioritásokat állítsatok fel, mielőtt elkezditek a terveket készíteni. Nagy szertartást szeretnétek? Kis szertartást szeretnétek? Szeretnéd, ha az összes családtagod, barátod ott lenne? Talán csak a közvetlen családtagokat szeretnéd. Egyszerűen kitalálni, hogy mi a legfontosabb nektek, igazán segíthet megszilárdítani azt a koncepciót, hogy mit csináltok.

És ha ezt megértettétek, akkor elkezdhettek a megvalósítás felé haladni, és leszögezni a napotok többi elemét. Így aztán kitalálhatjátok a témátokat, a vendéglistátokat, és minden apró részletet. Tehát a prioritások felállítása az első számú dolog, amit a pároknak mondok, ha már eljegyezték egymást, hogy üljetek le és nézzétek meg, mi a legfontosabb számotokra.

Tematizálva is légy önmagad

Egy másik dolog, amit mondok, hogy ami hobbitokat, a kedvenc dolgaitokat és az ehhez hasonló dolgokat illeti, be lehet építeni az esküvőbe, ha van kis kedvenc háziállatotok, adjatok neki is szerepet. Vagy csináltunk már Harry Potter, Star Wars, témájú esküvőt… Bármi, ami jelentőséggel bír számotokra, az a fontos, mert ez az, amit később élvezni fogtok, és azt fogjátok mondani: „Hé, tudjátok mit? Ez mi voltunk. Igazán élveztük a napunkat, és azt, hogy ez a nap kettőnkről szólt”, és a szerelmet, ami köztetek van.

Szóval ez a mai tippem. Szóval győződjetek meg róla, hogy ezt beépítitek a tervezésbe, és ha bármilyen kérdésetek van, én itt vagyok nektek, itt vagyok, hogy segítsek, vedd fel velem a kapcsolatot.

Szóval legközelebb is tartsatok velem.

További hasznos tartalmakért és ötletekért kövess a facebookon és az instagramon!