Az első pillantás fotózás

Miért érdemes első pillantás fotózást szervezni az esküvődre?

Imádom az első pillantás fotózást… Az egyik kedvenc részem az esküvő napján! 

A hagyományos első pillantás az, amikor a vőlegényed először lát téged a menyasszonyi ruhádban elkészülve, általában hagyományosan ez akkor volt amikor az oltárhoz sétált az ara. 

…Sokan azonban félredobják a hagyományt.

Te is így teszel? 

Szeretnéd tudni, miért lett a szertartás előtti „First Looks” az „új hagyomány”?

első pillantás fotózás

Mi is az az első pillantás? 

Nos, sokszor hagyományosan az volt, amikor az oltárhoz sétál a menyasszony és a vőlegény először látja meg és ezt tekintik az első pillantásnak. Szóval ez volt a hagyományos módja. Azt mondanám, hogy a párok 75%-a ma már másképp csinálja, mégpedig úgy, hogy egy pillanatot teremtünk kettőtök között, általában a szertartás előtt, amikor csak ti ketten és a fotós, egy videós van jelen. És sokszor előfordul, hogy hátulról odasétálsz hozzá, megkoppintod a hátát, és ő megfordul. Ez még izgalmasabb érzelmeket kelt kettőtök között, mert csak ti ketten vagytok.

Azt mondom a pároknak, hogy általában, amikor az oltárhoz sétálsz, rengeteg minden történik. Annyi ember van, annyi szem, és nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy te vagy a figyelem középpontjában, ezért egy kicsit elveszíted a lényegi és érzelmi részét, amikor végigsétálsz az oltárhoz. De ha ezt előre megszervezzük, akkor levesszük rólatok a nyomást, és így sokkal több valódi érzelem jön létre. És én ezt imádom, egyszerűen megdobogtatja a szívemet.

Szóval én mindenképpen ajánlanám az első pillantást. Először is, mert amit az előbb mondtam… Másodszor pedig, több időt tölthetsz együtt a nap folyamán, ami teljesen izgalmas, mert miért ne akarnál több időt tölteni a leendő férjeddel a nap folyamán? És itt tényleg csak ketten lesztek és egymásra koncentrálhattok, egymásra tudtok hangolódni. És harmadszor, több fotót kapsz a napról.

Ez tehát az én véleményem az első pillantásokról. A szertartás után általában további fotókat is készítünk rólatok, a vőlegényről, a menyasszonyról és a násznépről. Szóval sokkal több fotót kapunk a napról, ha az első pillantást vesszük, ahelyett, hogy a hagyományos módon sétálnátok végig az oltár előtt, és ott látnátok meg először egymást. Szóval mindenképpen fontoljátok meg, mérlegeljétek az előnyöket és hátrányokat, hogy mi a legcélravezetőbb számotokra. De ha bármilyen kérdésetek van az első pillantással kapcsolatban, én itt vagyok nektek, keressetek meg, szívesen segítek. 

Győződjetek meg róla, hogy ezt beépítitek a tervezésbe, és ha bármilyen kérdésetek van, én itt vagyok nektek, itt vagyok, hogy segítsek, vedd fel velem a kapcsolatot.

Legközelebb is tartsatok velem.

További hasznos tartalmakért és ötletekért kövess a facebookon és az instagramon!