Füstbombás esküvői fotók

Minden, amit tudni érdemes a füstbombás esküvői fotók készítéséről

Most üdvözöljük az új esküvői trendet: a füstbombás/füstgyertyás fotókat. Ha füstölgő, színes felvételeket szeretnél, amelyeket örökre megőrizhetsz, akkor engedd meg, hogy megosszam veled az összes inspirációt, tényt és mítoszt, hogy sikerüljenek a felvételek!

Kreatív fotózás szó szerint

A kreatív fotók gyakran azok a képek, amelyeket bekeretezel és a faladra akasztasz. Egy különleges pillanat, amelyet csak kettőtökről örökítettek meg. Ez nem jelenti azt, hogy ne szórakozhatnátok közben. Egy színes színfolt hozzáadása nem csak feldobhatja ezt a pillanatot, hanem varázslatossá is teheti azt! Mivel a füstbomba pirotechnikai eszköznek minősül, ellenőriztesse a helyszínnel, hogy a helyszínen engedélyezett-e a füstbombák felrobbantása.

Ne feledkezzetek el segtőket bevonni a képek készítéséhez, így lehet jól eltalálni az időzítést és még a hely biztosításába is bevonhatjátok őket. Győződj meg róla, hogy mindenki, aki a füstgránátért felelős, kényelmesen és készen áll! Körülbelül 60-90 másodpercig tartanak, ezért érdemes néhányat vásárolni, hogy biztosan jól sikerüljenek a képek. Ha pedig többféle színt választottál, győződj meg róla, hogy mindenki a megfelelő pozícióban áll.

Füstbombás esküvői fotók

Aranyórával egybekötött fotózás

Az aranyórai portrék (közvetlenül napfelkelte utáni és naplemente előtti időszak) és a füstbomba úgy illenek egymáshoz, mint a mozi és a popcorn. Finomak, laktatóak és tele vannak hangulattal. A füst megcsillan a természetes fényben, és az eredmény nem is lehetne romantikusabb.

Háttérben

Néhány füstbombát nem arra terveztek, hogy kézben tartsák, mivel eléggé felforrósodhatnak (ezeka bombák, a kézben tarthatóak a füstgyertyák). Tehát ha azt tervezed, hogy a füstbombákat kézben tartanád, győződj meg róla, hogy lehet és a vásárlás előtt ellenőrizzed. Úgy gondolom, hogy a füstbombákat a földre téve és hagyva, hogy kitöltsék a hátteret, ugyanolyan hihetetlenül néz ki. Választhatsz színes füstbombát, hogy kontrasztot adjon a természetes környezethez, vagy kiegészítheted azt kiegészítő színekkel.

Mint fentebb említettem, (nem engedélyköteles) pirotechnikai eszköznek minősülnek, így rengeteg biztonsági óvintézkedést és intézkedést kell figyelembe vennie. Legyél  tisztában a környezettel, van-e erős szél? A terület erősen gyúlékony vagy zsúfolt? Meg kell győződni arról, hogy jól szellőztetett területen tartózkodik, hogy elkerüljétek a túl sok füst belélegzését, és megfelelő intézkedéseket kell tennie a gránát eloltására, ha már használtátok azokat.

Beszínezhetik a ruhát?

Röviden, igen, néhány fajta igen. A szikrák pedig égethetnek is. Ezt mindenképpen vedd figyelembe. Ha azt tervezed, hogy csak a földre teszed, a ruhádnak nem lesz baja, feltéve, hogy biztonságos távolságban maradsz , és a füst csak a hátteret adja. De egy tuti módja a tesztelésnek, ha a nagy nap előtt egy próbát tartasz néhány régi ruhádban.  

Ha füstös esküvői fotót tervezel, kérdezd meg a fotóst, hogy dolgozott-e már füstbombával, füstgyertyával. Lehet, hogy tudnak néhány trükköt, vagy tudnak segíteni a szervezésben. Mindenképpen mentsd el és oszd meg velük a cikket, hogy sok inspirációt és tanácsot is kapjanak!

Ha pedig kell segítség vagy tanács kell, vedd fel velem a kapcsolatot!

További hasznos tartalmakért és ötletekért kövess a facebookon és az instagramon!