5 ok arra, hogy esküvői videst/cinematográfust alkalmazz a nap megörökítéséhez

A kérdés, hogy egy párnak alkalmaznia kell-e videóst a nagy napjuk megörökítésére, továbbra is az egyik leggyakoribb kérdés, amely felmerülhet a szolgáltatókkal kapcsolatban. Az esküvői fotós és esküvői videós egyszerre elsőre túlzó költségnek tűnhet. Egyes párok pedig nehezen tudják alátámasztani, hogy a költségvetésük nagy részét dokumentációra fordítsák, amikor még sok minden másra is kell tartalékolni. De párok százainak elmondásából adódik, hogy az esküvői videofelvétel egy olyan befektetés, amelyet a párok soha nem bánnak meg. Ha még mindig a hezitálsz, öt okom van arra, hogy miért alkalmazzatok esküvői videóst!

1. Újra és újra átélhetitek az emlékeket

Az esküvő napja az életben egyszeri esemény, de az esküvői film lehetővé teszi, hogy ez a nap örökké éljen. Noha egyes emlékek az évek során halványulni fognak, a film minden pillanata valóban felbecsülhetetlen előnye az esküvői videós felvételének. Annyi értékes emléket fog készülni az esküvő napján, és garantálom, hogy nem fogjátok megbánni, hogy évről évre újra átélhetitek őket. Az évfordulók még különlegesebbek lesznek, amikor megnézitek az esküvői filmeteket, és felidézitek az összes szeretetet, amelyet aznap éreztetek. Komolyan mondom, ez egy olyan film, amelynek újranézését soha nem fogjátok megunni!

2. Könnyedén megoszthatjátok a videót olyan emberekkel, akik nem tudtak veletek ünnepelni

Bármennyire is szomorú ezen gondolkodni, van esély arra, hogy egyes családtagok vagy barátok betegség, távolság vagy életkor miatt nem tudnak részt venni az esküvőn. Ha pedig úgy döntötök, hogy megszöktök egy külföldi titkos esküvőre, akkor valószínűleg senki más nem lesz tanúja a különleges napotoknak. Az esküvői film készítése lehetővé teszi szeretteiteknek, hogy úgy érezhesséj, mintha ott lettek volna, és több érzelmet kaphatnak, mintha csak a fotókat néznék meg. Mivel a videósok könnyedén közzétehetik az esküvői filmeteket a YouTube-on vagy a Vimeo-ban, könnyedén eljuttathatjátok mindenkihez, akihez csak szeretnétek, akár jelen volt veletek, akár nem. A videósod akár rövidebb klipeket is összerakhat, amelyeket egyszerűen megoszthattok a közösségi médiában a kibővített baráti társaságotok számára.

esküvői videós

3. A fogadalmat, a fontosabb zenéket és a beszédeket nem lehet fényképezni.

Ezek az egész nap legizgalmasabb részei, és garantálom, hogy hálásak lesztek, ha örökre megörökítitek ennek az érzelemnek a teljes hatását. Semmi sem hasonlít arra, hogy újra hallhatjátok, ahogy az újdonsült házastársatok éppen elmondja a fogadalmát. Az esküvői videós megörökítheti azt a fontos pillanatot, ahogy a fényképek soha ne lesznek képesek rögzíteni. Ugyanez mondható el a fogadáson tartott beszédekről is. A fotós nagyszerű pillanatfelvételeket készít a ti és vendégeitek reakcióiról, de soha többé nem lenne lehetőség arra, hogy meglássátok és hallhassátok szeretteitek gondosan kidolgozott poénjait, hacsak nem rögzítitek filmre. Hány ilyen meghatározó napod lesz az életedben még? Véleményem szerint ez túl ritka és túl érzelmes esemény ahhoz, hogy ne dokumentáljuk!

4. Megnézhetitek azokat a pillanatokat, amelyeket esetleg elmulasztottatok

Nem titok, hogy esküvőd napján elfoglaltak lesztek és annyi minden fog történni egy időben, hogy képtelenség minden jó pillanatot lekövetni. Lesznek dolgok, amikről lemaradtok, hiszen amíg ti az anyakönyvvezetővel szemben álltok nem láthattjátok például szüleitek reakcióját, örömkönnyeit, meghatódottságát. De az a szépség, hogy ha egy esküvői videós jelen van, semmit sem fog kihagyni! Az esküvő napján minden figyelmedet a házastársadra kell összpontosítania, és mindarra a szeretetet, amely szívedben lakozik. Majd, ha mindenek vége és elkészült, megnézheted esküvői filmeteket, és a vendégek szemével láthatjátok az egész napot. A várakozás pillanatait, mielőtt elindulsz a folyosón, láthatod, mit láttak szüleid, miközben figyelték, ahogy örök hűséget fogadtok egymásnak.

5. Egy rossz napot is feldobhatsz az esküvői videó klippjével

Ma már az okostelefonok világában a pár perces esküvői klippedet bárhova magaddal viheted, vagy ha feltöltöttétek valamilyen tárhelyre, akkor bárhol elérheted. Ha pedig egy kicsit rossz napod van például a munkahelyeden, akkor vonulj el egy sarokba nézd meg a pár perces esküvői videót és garantáltan jobb kedvre derülsz utána. Ez lehet a te boldogság perced a napban.

Ha még mindig esküvőszervezési tartalmakat keresel, nálam rengeteg van. Nézd meg korábbi tippjeimet a blogban vagy kövess facebookon és instán is. Bárhol is tart az esküvői utazásotok, boldog tervezést!