Esküvő aggódások nélkül

Minden menyasszony örömmel és reménnyel indul az esküvőszervezés útjára. 

Izgatottak, hogy megosszák a lánykérés történetét. Büszkén viselik a jegygyűrűt vagy a „Menyasszony lettem” feliratú pólót.

De aztán beüt a valóság.

Igazából esküvőt szervezni nehéz és nem mindig szórakoztató. Találni egy helyszínt, ahol az egész családod elfér, ami megfelel minden igényeteknek és a költségvetéseteknek, úgy tűnik, hogy csodával határos, hogy sikerüljön.

A virágok, az étel, a koktél, a fotós, a ruhák, a szállás vagy a sofőrszolgálat. Ahhhhhhhhhhh.

Az Instagram görgetésével az érzéseid még sosem voltak ilyen kuszák. A Pinterest még sosem tűnt ennyire szorongással teli vágykeltőnek – a nagy, bolyhos csokrokkal és csillogó ruhákkal, amiket nem engedhetsz meg magadnak. Az Instagram régen egy olyan szórakoztató hely volt, ahol el lehetett lazulni. Most meg mindenhol egy hashtag esküvő meg egy hashtag eljegyezve. Uh.

És rád tör az érzés:

„Bárcsak túl lennék már rajta”

A legtöbb menyasszony átéli ezt legalább egyszer a szervezés során.

Pedig ennek nem kéne így lennie!

A mai világban annyi minden van, amiért aggódni kell, a koronavírus járvány, az áremelkedések, a napi élet, a munka, a család és még sorolhatnám. Az esküvőszervezés, a jegyesség, azonban egy csodás időszak kell, hogy legyen, hiszed életed egyik legszebb időszakát éled át, nem kell, hogy emiatt is az idegesség legyen rajtad úrrá.

Van megoldás, van segítség és nem csak a nagyobb költségvetésű esküvőt tervező párok vehetik igénybe, hiszen mindenki megtalálhatja a maga igényei szerinti segítséget.

Akár már egy esküvői tanácsadás is nagy segítség lehet, hogy tovább lendülj azokon a problémákon, amik megakasztanak, vagy stresszt okoznak a szervezés során.

A teljes vagy részleges szervezés pedig az esküvőszervezés teljes stresszfaktorát leveszi a válladról. Nektek csak a szép része marad, a választás a különböző eshetőségek közül, a helyszínbejárás, a tortakóstolás és a hasonló finomságok és szépségek.

Ha pedig mégis megszervezted az egészet, de a nagy napon már nem szeretnél semmilyen apróság miatt aggodalmaskodni, akkor jól jöhet az esküvői koordinátor, aki az általatok megtervezettek szerint végig koordinálja, levezényli az esküvő napját.

Sosem késő segítséget kérni! És az esküvőszervező ma már menő! Ha szeretnéd te is igazán átélni és megélni az esküvőszervezés időszakát vedd fel velem a kapcsolatot! KATTINTS IDE!

De ha bizonytalan vagy, akkor csak egyszerűen foglalj egy időpontot egy INGYENES konzultációra! Vagy egyszerűen csak kövess facebookon és instán is.