eskuvoi-dj

Ezek az Esküvő dj kiválasztásának veszélyei

Setler Alex Esküvő Dj vendégblogja

Az Esküvő Dj kiválasztása lehet talán az egyik legnehezebb feladat az esküvőszervezés során. A legtöbb esetben a kedves párok maguknak választják ki a legszimpatikusabb szolgáltatót.
Van, hogy más esküvői szolgáltató ajánlata alapján döntenek. Egyik sem jó vagy rossz.
Tapasztalat alapján sajnos megfigyelhető az a jelenség, hogy esküvő szolgáltató ajánlata alapján választ a pár esküvői szolgáltatót. Ilyenkor előfordulhat a „jutalék rendszer” veszélye. Azért senki ne javasoljon esküvői lemezlovast, vagy más szolgáltatót mert visszafizet X százalék részesedést a megbízási díjából. A csomagárral dolgozó esküvőszervezők nem jutalékért dolgoznak, így bátran fordulhattok hozzá.
Minden esküvő más, ezért mi azt valljuk, hogy egyeltalán nem vagyunk mindenki esküvő dj szolgáltatói.

A megfelelő szolgáltató kiválasztása

Ha például a kedves pár és a násznép szeretne több nosztalgia, esetleg klasszikus mulatós slágereket az este folyamán nagyobb arányban részesíteni, akkor ez alapján történjen az ajánlás.
Ilyenkor olyan esküvői lemezlovas a megfelelő választás, aki képben van és szereti is a lakodalmas zenéket. (Bár mi azt valljuk, hogy ilyenkor nem is esküvő dj a megfelelő szolgáltató.. 😊 )

A másik leggyakoribb eset, amikor a násznép a kedves ifjú pár a modernebb, fiatalosabb beállítottságuknak köszönhetően minimális nosztalgia és lakodalmas zenét szeretne.
Ők a klasszikus bulihimnuszokat, vagy a mai zenéket esetleg klasszikus 2000-es évek slágereit, amiket mindenki ismer részesítik általában előnyben inkább.
Ebben az esetben a megfelelő választás valóban a számukra megfelelőbb modernebb esküvő dj -k. Mi például ezt a vonalat képviseljük, korunknál fogva hasonló zenei ízléssel rendelkezünk, így nagyon jól tudjuk, hogy mire buliztunk fiatal korunkban. 😊
Megvan a pontos, kidolgozott módszerünk, ami az igazán boldog esküvő elengedhetetlen feltétele. Tudjuk, hogy mit és hogyan kell csinálnunk a Te esküvődön, hogy a táncparkett tele legyen.

Azért fontos, hogy a násznépet és a párt egy kalap alá vegyünk, mert pl hiába szeretné a pár letiltani a dj-t a mulatósról ha a násznép vidéki, falusi környezetből érkezőkkel van tele.

eskuvo-dj-axgyarmati

Ha Ti is a modern, fiatalos és lendületes vonalban érzitek inkább otthon magatokat, kérjetek árajánlatot esküvői dj szolgáltatásra . 😊

Mégis mi a legnagyobb különbség az esküvő dj -k között?

Fent már bővebben kifejtettük, de pár mondatban annyit tudunk mondani, hogy nagyon nem vagyunk egyformák és ez így van rendben.
Nem egyszer fordult elő az, hogy mi, mint esküvő dj -k mondtunk nemet az ifjú párnak, de ez fordítva is megesik hála az égnek. A mi csapatunk a dinamikusabb, modernebb fiatalos esküvő dj vonalat képviseli. Ilyen módon tudjuk szívünket beletenni hivatásunkba, úgy, hogy ne érezzük munkának és fáradhatatlanul együtt KULTÚRÁLTAN bulizzunk veletek és a násznéppel. Valakinek ez lehet túl sok, de ha van olyan fogalom, hogy karót nyelt, mi annak a totális ellentétje vagyunk… 😊

Ha már ennyit beszéltünk az esküvői lemezlovas megfelelő kiválasztásáról, meg kell említenünk, hogy mi milyen esküvői bevonuló zenék kiválasztását preferálunk. A jó esküvői dj az este többi elemének zenei kiválasztásában is ad szívesen tanácsot a kedves ifjú párnak, viszont arról, hogy mikor nem kell mindenről esküvői zenei lista itt olvashattok.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük