Esküvő és spórolás

Esküvő és spórolás egy mondatban? Hogyan lehetséges ez? 

Elárulom most nektek és ezzel be kell valljam tehát most nektek: SEHOGY! 

Egyre elszálló esküvői költségek

Egy esküvő nem olcsó dolog és ez nem véletlen. Ez egy egyszeri és megismételhetetlen nap, itt mindennek és mindenkinek a maximumon kell teljesíteni. Tartós smink és virág, megfelelő technikával minden fontos pillanatot megörökítő fotós és filmes, koncert hatású zenei élményt nyújtó zenekar vagy dj, csúcstechnika, profi felszerelés, minőségi és tartós, alapanyagok, felelősség, összhang stb. Ezt mind kell produkálni egy esküvőn, ehhez nem kevés tudás és tapasztalat szükséges, amelynek az alapanyagokkal együtt bizony meg kell fizetni az árát.

Esküvőszervezővel mégis egyszerűbb az esküvő és spórolás

Esküvőszervezőként sem ígérem, hogy spórolok a dolgokon, mert az olcsó nem feltétlen jelent jót. A felejthetetlen, örökké tartó emlékekhez ilyen kompromisszumokat nem köthetünk. Nem hiszem, hogy azt szeretnéd viszontlátni a fényképeken, hogy a csokrod már a szertartás alatt kókadozik, hogy a hajad már a vacsora előtt szétesett, ha egyáltalán nem maradt le a fotós az aktuális eseményről. Ebben is más egy esküvő egy sima születésnaptól vagy más rendezvénytől. 

Nem ígérhetek tehát klasszikus spórolást az esküvői költségek tekintetében, de szervezőként arra törekszem, hogy a rendelkezésetekre álló költségkeretet a lehető legoptimálisabban, az igényeiteknek, preferenciátoknak megfelelően tudjátok kihasználni. 

Rendelhettek tűzijátékot és hozzá a szikrákat szivecskeként láttató szemüveget, ha korlátlan keret áll a rendelkezésetekre. Minden más esetben azonban arra összponosítunk, ami számotokra a legfontosabb. Ha az a fontos, hogy szép emlék maradjon, akkor megkeressük a legjobb fotóst, ha a vendégélményre helyezitek a hangsúlyt, akkor a legfinomabb ételeket választjuk egy szép helyszínen, ha a leendő férjedet szeretnéd elkápráztatni, akkor a ruhára szánj nagyobb összeget, amit máshonnan lecsípünk. Mindenkinek más a fontos, minden pár más és ez így van jól, de az esküvő sajnos senkinek nem olcsó. Alkossuk meg közösen a Ti elképzeléseiteknek megfelelő esküvőt aggódások nélkül és legyen egy életre szóló élmény a nagy napotok!

Keressetek meg az elérhetőségeim bármelyikén és megbeszéljük miként lehet igazi lemondások nélküli esküvőtök.

Ha szeretnél olvasni további szervezési tippekről, valamint esküvői bakikról, amit jobb, ha elkerülsz, akkor iratkozz fel hírlevelmre és nézz körül az instagram oldalamon is!