Kezdeti lépések – esküvői tanácsadás

Nemrég jegyeztek el?
Nem tudod, hol kezdd el az esküvőd megtervezését?
Szeretnél egy szórakoztató eljegyzést, nem pedig egy totálisan stresszeset?
Bárcsak lenne egy jótündér, aki megmutatja az utat?
Segítek neked! Esküvői tanácsadás

Szóval eljegyeztek és készen álltok, hogy belevessétek magatokat az esküvőszervezésbe? VÁRJatok 🚨 Még ne kezdjetek el több ezer forintot kidobni a szolgáltatók foglalóira! A szervezési folyamat kezdete kritikus időszak. Ha nem tudjátok, hol kezdjétek el az esküvőszervezést, akkor könnyen spirálba kerülhettek – eszeveszett kapkodássá válhat, hogy lefoglaljatok egy időpontot, mielőtt valaki más megteszi. Mivel rengeteg pénz forog kockán, létfontosságú, hogy az esküvőszervezést világos stratégiával kezdjétek.

Annak érdekében, hogy biztosítsd, hogy jól indulsz, egy esküvői tanácsadás sokat segíthet neked.🙌🏼

esküvői tanácsadás

Milyen is az esküvői tanácsadás?!

Az esküvői tanácsadás másfél órás, ami elsőre soknak tűnhet, de végül akár kevés is lehet, ezért előre írd össze mi az, ami leginkább kétségbe ejt a szervezéssel kapcsolatban:

💡 Nem tudod hogyan indulj és milyen sorrendben haladj a szervezés során? Megtanítom, hogyan használd a prioritásaidat a tervezés irányításához, hogy igazán élvezetes legyen az eljegyzési időszak.

💰 Sokkoltak már az első kapott árajánlatok és fogalmad sincs, hol lesz a vége? Segítek az esküvői költségvetésed becslésében, és segítek megérteni, hogy mennyibe kerülnek manapság a dolgok az esküvői iparban, és megbeszéljük, hogy hová helyezd a forintjaidat.

🌟Nem áll össze a nagy nap forgatókönyve? Segítek a támpontok kialakításában, hogy az esküvő napjára egy remek támpont legyen a kezedben, ami alapján kioszthatod a feladatokat.

📝Hogy a másfél órát ne húzzuk azzal, hogy jegyzetelned kelljen, a végén adok neked egy ellenőrző listát az elhangzottakról, hogy világos prioritásokkal hagyd el a tanácsadást.

Ha világos stratégia nélkül azonnal belevágsz az esküvőszervezésbe, akkor a következő hónapokat azzal töltheted, hogy váratlanul túlléped a költségvetést, vagy összeveszel a családtagjaiddal, mert az elvárásaid nem voltak összhangban. 

A legrosszabb, hogy a végén egy olyan esküvővel zárhatod, ami egyáltalán nem olyan, mint amilyet szerettél volna 🙅 Ha elkerülöd ezeket a hibákat, akkor egy sikeres és izgalmas esküvőszervezési folyamatot készíthetsz elő, ami tele van sok-sok várakozással!

Jelentkezz az esküvői tanácsadás szolgáltatásra EZEN A LINKEN található űrlap kitöltésével!

De ha még mindig nem hiszed, hogy egy esküvőszervező a segítségedre lehet, akkor regisztrálj az INGYENES 30-45 perces esküvői konzultációra ITT!

Tippekért, inspirációért és szervezési ötletekért pedig kövess facebookon és instagramon!