Esküvői filmajánló

Filmes idézethez filmes ötletek. Jöjjön a RoseGold Esküvőszervezés esküvői filmajánló.

 A szerelem olyan akár a szél: nem láthatod, de érzed.

/Séta a múltba c. film/

Az esküvőszervezés még a legnyugodtabb párok esetében is kiéghet. Azokra az estéken, amikor el akarnád felejteni az ellenőrzőlistát és összebújnál vőlegényeddel néz meg egy esküvői filmet. Nevethetsz, sírhatsz, és talán még kaphatsz egy kis inspirációt is a saját esküvőddel kapcsolatban.

Örömapa

A házasságkötés nem csak a menyasszony és a vőlegénye számára jelenthet nagy problémát. Nagy változásokat hoz mindkét fél családja számára is. Egyetlen film sem foglalja magában jobban az esküvő lebonyolításának és a családi fészek elhagyásának rögös útját, mint az Örömapa. Steve Martin George-ját nemcsak lánya eljegyzése lepi meg – neki és feleségének, Ninának, akit Diane Keaton alakít, az esküvőt is otthonukban kell megrendezniük, így több nem várt kland is vár rájuk amellett, hogy lányuk házassága által szembesülnek az idő múlásával is.

Álljon meg a nászmenet!

Jöjjön Julia Roberts a pályája csúcsán, és egy fiatal Cameron Diaz számára. Julianne (Roberts) terve, hogy szabotálja a legjobb barátja, Michael (Dermot Mulroney) Kimberlyvel (Diaz) való eljegyzését, mivel csak most jött rá, hogy évek óta szerelmes Michaelbe. Ez egy katasztrófa film is lehetne, ami drámai autós üldözésben és egy megrongált kapcsolatban csúcsosodik ki (de nem spoilerezek). 

esküvői filmajánló

Bazi nagy görög lagzi

Bárki, akinek nagy családja van, tudja, hogy milyen kihívásokkal teli lehet az. Néha a család elvárásainak való megfelelés durva lehet – nem is beszélve arról, milyen sógornak vagy „kívülállónak” lenni. A Bazi nagy görög lagzi romantikus vígjáték ami a nagy családról és még nagyobb érzelmekről szól.

Oltári nő

Ike Graham újságíró sztori híján van és szorítja a lapzárta, amikoris egy bárban egy részeg idegen mesél neki Maggie Carpenterről, aki mindig elmenekül az oltár elől. Ike amúgysem kedveli a nőket, így kapva kap az alkalmon és egy gúnyos cikket ír Meggie-ről. Majd amikor emiatt kirúgják, kénytelen utánajárni az igazságnak…

Könnyed, kedves romantikus vígjáték, végig leköti a figyelmet. Olyan egyszerűen mókás és fesztelen az egész, nem kell rajta gondolkodni, ettől a szárnyaló, mókázó, még komoly pillanataiban is komolytalan fiatal nőtől vidámabb lesz néhány pillanatra a napunk.

Ünneprontók ünnepe

A két szélhámos jó barát, John (Owen Wilson) és Jeremy (Vince Vaughn) munkaidőben válóperre készülő házastársakat békítenek, szabadidejükben pedig esküvőkre járnak, egyéjszakás kalandokra vadászva. A lányok tapadnak, a pezsgő isteni, és sosem kell a második randira készülni. A kaland azonban akkor kezdődik, amikor Johnt elönti a forróság, mert találkozik álmai nőjével.

27 idegen igen

Ez egy vígjáték, de jobban belegondolva, valójában egy eszelõs történet. Mindig koszorúslány, soha nem a menyasszony, Jane az esküvőfüggő, aki mások boldogságát a sajátja elé helyezi, amíg az élet egy nap az útjába nem sodorja az amúgy cinikus és szenzációhajhász újságíró Kevint.

Mamma mia!

A sztori egyszerű: Sophie Sheridan (Amanda Seyfried) férjhez megy, és azt akarja, hogy apja kísérje az oltárhoz. Az anyja, Donna (Meryl Streep) azonban valójában nem tudja, hogy három férfi közül melyik is az apuci. 

Nincs túlbonyolítva, azonban a gyönyörű görög táj, a rendkívül fülbemászó dalok, valamint Donna és Sophie közötti megszakíthatatlan anya-lánya kötelék az amiről ez a film igazából szól. A zene elviszi a történetet.

A csajok háborúja

Néha a legjobb barátnőddel egyi dőben éled meg az eljegyzésedet és az esküvőd megszervezését. Ez azonban háborúra kirobbanásának is oka lehet, ha egy véletlen elírás miatt a két barátnő esküvőjét ugyanarra a napra, ugyanazon a helyen foglalják le – ami a barátság végső próbáját eredményezi. De ahogy az lenni szokott itt is happy end a vége az esküvőszervezés amúgy sem könnyű, rögös útjának.


Ha nem hiszed, hogy egy esküvőszervező a segítségedre lehet, akkor regisztrálj az INGYENES 30-45 perces esküvői konzultációra ITT!

Tippekért, inspirációért és szervezési ötletekért pedig kövess facebookon és instagramon!