Miért jó az esküvői bűvész?

Hajnal Máté bűvész vendégblogja, arról, hogy miért is érdemes esküvői bűvész t hívni.

Egy esküvői bűvész tökéletes választás arra, ha egy egyedi és exkluzív programot szeretnétek a nagy napra. Segítségével nem kell izgulnotok azon, hogy jól fogják-e érezni magukat a vendégek, mert ő garantáltan színt visz a nagy napotokba.

Egy bűvészműsor tökéletes választás arra, hogy a vacsora után az este hangulatát megalapozzuk, és mindenkit felpörgessünk a lagzira.

A mikromágia segítségével pedig elérhető, hogy az asztaloknál ülve is jól szórakozzanak a vendégek, ha épp két tánc között pihennek.

Az esküvői bűvész műsora

Egy jó esküvői bűvész képes már az első másodperctől megszólítani az egész násznépet és kialakítani egy felszabadult és baráti légkört. Nem számít, hogy mennyire vegyes a közönség, mert a bűvész a legfiatalabbaktól a legidősebbekig mindenkit bevon a varázslat világába.

A színpadi bűvészműsor egy egyedi élmény az egész násznép számára, ahol a Ti vendégeitekkel és Veletek együtt történik meg a csoda. Nem egy rutin előadást kaptok, amit csak nézni és hallgatni lehet, mert a bűvész folyamatosan kapcsolatban áll a közönségével és a trükkökhöz kihív egy-egy embert a násznépből és a férjet és a feleséget is bevonja a show-ba.

esküvői bűvész

A tévhitekkel ellentétben, ma már nem frakkban, cilinderben és varázspálcával áll a színpadra a bűvész. Nincsenek megjelenő galambok, nyulak és nőket se vág ketté. Sokkal modernebb és letisztultabb egy bűvészshow, ahol a hihetetlen trükkök mellett hatalmas szerepet kap a humor is.

Mikromágia esküvőre

Az esküvői bűvész kisebb csoportokban szórakoztatja a nézőit, miközben egy rendkívüli kapcsolatot alakít ki azokkal, akikhez odamegy előadni. A bűvészkedésnek ez a legszemélyesebb formája, ahol a varázslat közvetlenül a néző szeme előtt, vagy épp a néző kezében történik meg. Így még elképesztőbb és még felejthetetlenebb lesz az élmény, amit átélnek. Ilyenkor nem csak trükköket kapnak, hanem egy életre szóló történetet is, amit évek múlva is mesélnek egymásnak.

Ha pedig szeretnéd, hogy egy vendég se maradjon le se a bűvész műsorról, se más eseményről a lakodalom során, akkor esküvői koordinátorral kiegészítve ténylegesen felejthetetlen örök emlék maradhat az esküvőtök.

Tippekért, inspirációért és szervezési ötletekért pedig kövess facebookon és instagramon!