Trash the dress fotózás

Ez a fajta fotózás akkoriban kezdett el terjedni, amikor a mi esküvőnk volt és sok menyasszony választotta a fotózás ezen kreatív módját is. Azóta csökkent ugyan a lelkesedés, de még mindig akad egy-két vállalkozószellemű ara, aki szeretne extravagáns képeket készíteni. nincs mese ehhez bevállalósnak kell lenni és nem igazán ajánlott introvertált személyeknek, de aki teheti vállalja be nyugodtan, ha másért nem egy különleges élményért. Trash the dress fotózás

No de nézzük csak mi is az a Trash the dress fotózás?!

A menyasszonyok egyik leggyakoribb kérdése, hogy mi legyen a ruhájukkal az esküvő után (nyilván aki kölcsönözte, az visszaviszi a szalonba). Bonyolult erre választ adni, tekintve, hogy valószínűleg ez a legdrágább ruha, amit valaha vásárol egy nő és ennek ellenére csak egyszer fog viselni. Azok, akik nem bírnak megválni tőle, inkább megőrzik szentimentálisan, vagy továbbadják a lányaiknak, míg mások gyakorlati megközelítést alkalmaznak, vagy eladományozzák, vagy eladják. De van egy harmadik lehetőség is: az esküvői ruha elhasználása.

A „Trash the dress” fotók az esküvő után készült képek, amelyeken a menyasszony lényegében tönkreteszi a ruháját. Remek lehetőség egy utolsó kreatív fotózásra amikor is újra felveheti az ara a ruháját.

Sokan elborzadhatnak a rémülettől, ha egy drága menyasszonyi ruhát szennyeznek, amely ráadásul érzelmi értéket képvisel, viszont a Trash the dress fotózás lenyűgöző és igazán különleges (és ugyanolyan emlékezetes) fotókat eredményez. Ha pedig sajnálod a drága ruhát, vagy kölcsönözted, de mindenképpen szeretnél ilyen fotókat, akkor sincs semmi gond, bárhonnan be lehet szerezni olcsón, pár ezer forintért mutatós, de elhasználható ruhát.

Ilyenkor nem számít semmi, jöhetnek közel a füstbombák, akár leönthetitek egymást festékkel. Fetrenghetsz a vízben vagy akár a sárban is és a végén jöhet az olló. Csak a képzelet szabhat határt a Trash the dress fotók elkészítésekor. Egyre vigyázz, ne akkor jusson eszedbe új ötlet, amikor már teljesen szétszabtad a ruhát!

Trash the dress fotózás

Nektek hogy tetszik ez az őrült ötlet? Te bevállalnád? Trash the dress fotózás

Tippekért, inspirációért és szervezési ötletekért pedig kövess facebookon és instagramon!