Öltözködési szabályok az esküvőre

Öltözködési szabályok az esküvőre

Amikor vendégként részt veszünk egy esküvőn, vannak bizonyos irányelvek, öltözködési szabályok az esküvőre, amelyeket általában alkalmaznak. Akár hagyományokon alapulnak, akár nem annyira közismertek, kerüld el, hogy megszegd ezeket az esküvői öltözködési szabályokat.

Fehér(, fekete és a piros) színek és öltözködési szabályok az esküvőre

A fehérben érkező vendég biztosan felzaklatja a menyasszonyt, és felkelti a vendégek figyelmét sajnos nem jó értelemben. Hagyd otthon az új fehér ruhát, és hagyd, hogy a menyasszony ragyogjon a különleges napján. Ha van olyan dress code, amely megengedi, sőt előírja a fehér ruhát, akkor hajrá (mint Jennifer Lopez és Ben Affleck esküvőjén például ez volt az öltözködési szabály az esküvőre)! A legfontosabb, hogy meg se kérdezd a menyasszonyt, hogy szabad-e fehéret viselni. Ez tényleg kínossá és kellemetlenné teheti a dolgokat! Ugyanígy a fekete se szerencsés, hisz nem temeteni érkeztek a hangulatot, a piros vagy bordó pedig az új asszony, a menyecske színe, ez sem szerencsés viselet.

Öltözködési szabályok az esküvőre

Kellőképpen visszafogottan

Akár családtagok, akár barátok vesznek majd körül, akár csak néhány embert fogsz ismerni az esküvőn, mindenképpen tartsd megfelelőnek a megjelenésed. A miniruhákat és a mély dekoltázsokat hagyd meg a csajos estékre, és tartsd meg a megjelenésed ízléses és kifinomult keretek között.

Stílusában is megfelelőt Öltözködési szabályok az esküvőre

Tájékozódj a helyszín stílusát illetően és vedd figyelembe az öltözék kiválasztásakor. Egy elegáns kastély esküvőre is más illik még vendégként is, mint egy vidéki pajta esküvőre. Nem hibázol nagyot, ha érdeklődsz a nagy nap stílusát és az öltözködési elvárásokat illetően.

Esküvői tippekért és letölthető segédletekért pedig iratkozz fel a hírlevelemre a linkre kattitnva: https://rosegoldwedding.hu/eskuvoi-hibak-elkerulese/

Vagy pedig kövess facebookon és instagramon!