Instax az esküvőre

Miért nagyszerű kiegészítője az esküvői vendéglátásnak az instant fényképezőgépek használata

Egy örökkévalóságot tölthetsz azzal, hogy eldöntsd, hogyan alakítsd át az esküvődet egy egyedi, felejthetetlen eseménnyé számodra és a vendégeitek számára. A megfelelő helyszíntől kezdve a hozzá illő virágdíszekig sok minden közül választhattok, ami bonyolulttá teszi a döntéseket. Egyszerű módja azonban annak, hogy különleges hangulatot kölcsönözzön a nagy napnak, az instant fényképezőgépek használata. Persze, a nagy pillanatokra valószínűleg felbérelsz egy profi fotóst, de mi a helyzet az apró pillanatokkal? Az instant fényképezőgépek mindenféle eseményhez további perspektívát nyújthatnak, és lehetőséget adnak vendégeiteknek arra, hogy az események között jól szórakozzanak. Instax az esküvőre

instax az esküvőre

Instax az esküvőre

Íme tehát, miért érdemes instant fényképezőgépeket használni a lakodalom során!

Instax az esküvőre remek módja annak, hogy bevonjátok a vendégeiteket, és utólag is láthatjátok az esküvőt az ő szemszögükből.

Ki tudna ellenállni annak, hogy néhány vicces és kreatív fotós kellékkel pózoljon egy szelfihez?

Javasoljuk, hogy olyan fotó kellékeket keressetek, amelyek illeszkednek az esküvő témájához, vagy olyan tárgyakat, amelyek a Ti különleges érdeklődési körötökhöz illeszkednek. 

Aztán az elkészült képeket a vendégek haza is vihetik, vagy kirakhattok egy albumot és sok vicces matricát, hogy abba ragasszák bele, vagy kikészíthettek egy csipeszes fotófalat, az elkészült képek kihelyezésére, ami aztán később a Ti lakásotok dísze és emléketek középpontja lehet.

instax az esküvőre

Esküvői tippekért és letölthető segédletekért pedig iratkozz fel a hírlevelemre a linkre kattitnva: https://rosegoldwedding.hu/eskuvoi-hibak-elkerulese/
Ne aggódj, amilyen könnyű feliratkozni, olyan könnyű leiratkozni is.

Vagy pedig kövess facebookon és instagramon!