Személyre szabott esküvő

Részletek tervezése

Itt van az a pont, ahol igazán megcsillogtathatod a személyiségedet. Egy emlékezetes, személyre szabott esküvő tekintetében minden a kiemelkedő pillanatokon és részleteken múlik, amelyek miatt a vendégek azt fogják gondolni: „Hű, ez az esküvő olyan volt, mint amilyenek ők”.

Szakértői tipp: A személyes apróságok mindig a kedvenc részeim az esküvői élménynek egy személyre szabott esküvő esetében. Amikor a párok beépítik a személyiségük vagy kapcsolatuk apró részeit, az sokkal édesebbé teszi az eseményt. Ez mindig ad egy olyan wow-faktort, amit sokan szeretnének az esküvőjük napjára, és személyes tapasztalatból tudom, hogy gyakran ez az este beszélgetés tárgya.

Személyre szabott esküvő, de hogyan

Szinte mindent és bármit személyre szabhatsz az esküvődön, például fogadalomtételeket, különleges bárokat, feliratokat, poharakat, szalvétákat, sőt még az ételek csomagolását is. De mivel az egyedi részletek időigényesek, néhány hónapra lesz szükséged, hogy megtervezd a részleteket, és hogy megrendeld vagy elkészítsd. Néha a párok az utolsó pillanatig várnak ezekkel az extra részletekkel, és ez sajnos gyakran azt jelenti, hogy az időbeli korlátok miatt nem tudják pontosan vagy egyáltalán nem tudják megvalósítani az elképzelésüket. 

személyre szabott esküvő

Amikor a személyre szabott részletek megtervezéséről van szó, mindig azt mondom, minél korábban, annál jobb, de legkésőbb négy-három hónappal a nagy nap előtt.

Szeretnél személyre szabott esküvőt, de nem tudod hogyan valósítsd meg? Keress meg és beszéljünk róla, jelentkezz az INGYENES esküvői konzultációra ITT!

Esküvői tippekért és letölthető segédletekért pedig iratkozz fel a hírlevelemre a linkre kattitnva: https://rosegoldwedding.hu/eskuvoi-hibak-elkerulese/

Vagy pedig kövess facebookon és instagramon!