A kulisszák mögött

✨Meglepő tények az esküvőszervezői munkáról✨

🖤Tudtad, hogy az esküvő napján EGÉSZ nap végig ott vagyok? Délelőttől hajnalig, néha akár 16 órát is. 😅

🖤Ez idő alatt alig ülök le, ami sokat elmond. Ha ennyi mindent kell csinálni az esküvőd napján, gondold meg kétszer, mielőtt a családodra bízod, hogy mindent elintézzenek.

🖤 Minden esküvő utáni napon alig tudok mozogni. Lüktet a lábam, fáj a fejem, de a szívem tele! Ezért nem vállalok sok esküvőt egyhuzamban, hogy legyen elég időm kipihenni magamat, hogy a Ti esküvőtökön 100%-ot tudjak nyújtani. ✨

🖤 Az ilyen maratoni esküvői napokra készülve felkelek és jógázom, rengeteg folyadékot veszek magamhoz és jeges teát kortyolgatok és egy tonna hajlakkot használok👌🏼.

🖤 Az egyetlen személy, aki nálad jobban izgatott az esküvőd napja miatt, az az esküvőszerveződ

A boldogságotok szó szerint az én kezemben van attól a perctől kezdve, hogy felébredtek, egészen addig a percig, amíg a fejetek az éjszaka végén a párnára borul.

Ha esküvőszervezőt fogadsz, nemcsak a boldogságodba fektetsz be a szervezés évére, hanem egy olyan személybe is (nagy kitartással), aki az esküvő napján minden igényedre azelőtt reagál, hogy felmerülne az és ott lesz melletted, teljes felszereléssel és egy nagy adag rendíthetetlen pozitivitással, bármi történjék is.

🖤 Ha ez nem életed legjobb éjszakájának receptje, akkor nem tudom, mi az.