Az esküvői trendek, amiket érdemes követned 2023-ban

Bár még csak mostanában kezdődik igazából a 2023-as esküvői szezon, sok pár kezdi el szervezni a jövő évi esküvőjét. Az esküvői trendek folyamatosan változnak, és az évek során egyre kreatívabbá és merészebbé válnak. Azonban minden párnak van egyedi stílusa és ízlése, így az esküvői trendeket csak irányként érdemes használni a tervezés során. Íme néhány esküvői trend, amelyeket érdemes figyelembe venni, ha az idén vagy jövőre esküvőt tervezel.

Fontos a stílus meghatározása

Ha az esküvői trendeket követni szeretnéd, érdemes először gondolni az általános stílusra, amelyet szeretnél elérni. A klasszikus esküvők az időtlen eleganciára fókuszálnak, míg a modern esküvők inkább az innovatív és kreatív megoldásokra. Az ízléses és élénk színek általános trendek az esküvői dekorációban, de a semlegesebb és egyszerűbb paletták is szép lehetnek.

Visszatérés a klasszikusokhoz

Az időtlen klasszikus esküvők újra divatba jöttek. Az elegáns és letisztult esküvői dekorációk, az egyszerűbb és elegáns ruhák, és a hagyományos esküvői menük egyre népszerűbbek.

Káprázatos virágdíszítések

A virágok mindig is fontos szerepet játszottak az esküvői dekorációban, és 2023-ban sem lesz ez másként. Azonban most egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a merész, nagyméretű virágdíszítések, amelyek egyedi hangulatot kölcsönöznek az esküvőnek.

Kreatív étkezési élmények

Az ételek különleges prezentálása és a szokatlan ételek felszolgálása egyre nagyobb hangsúlyt kap az esküvőkön. Az étkezési élményeket egyedivé tehetik és emlékezetessé varázsolhatják az esküvőt.

Az esküvői menü is egyedivé és izgalmassá tehető. Az étkezési élmények kreatív prezentálása, a street food és a különleges gasztronómiai élmények nagy népszerűségnek örvendenek.

Különleges helyszínek

Az esküvői helyszínek sokszínűsége növekszik, és egyre több pár választja a szokatlan és különleges helyszíneket, mint például múzeumok, kertek vagy még az otthonokat is.

Különleges esküvői ruhák

Az esküvői ruhák is változásokon mennek keresztül. Azonban az utóbbi években a különleges anyagok és a merész színek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Az esküvői ruhák terén az egyedi és merész megoldások egyre nagyobb teret nyernek. Az alakot követő ruhák helyett az oversize, a bonyolult textúrák és a szokatlan anyagok, mint például a selyem , a csipke és a tüll kerülnek előtérbe. Az esküvői ruha színe is egyre nagyobb szerepet kap, a fehér mellett megjelenik az ibolya, a rózsaszín, a kék és a zöld.

Az esküvői helyszín

A kiválasztott helyszín nagy hatással van az esküvői hangulatra és stílusra. A kastélyok és a nagypompás épületek az időtlen elegancia és a romantikus hangulatot tükrözik, míg a természeti környezetben megrendezett esküvők inkább az organikus és az egyszerű stílusra fókuszálnak.

Esküvői trendek a fotózásban

Az esküvői fotózás is átalakulóban van. A korábbi hagyományos csoportos fotózások helyett a párok egyre inkább az életképek és az érzelmek megörökítésére fókuszálnak. Az előre megtervezett fotózás helyett a spontaneitás és a pillanatok megragadása kap nagyobb hangsúlyt.

esküvői trendek

Az esküvői trendek egy útmutatót jelentenek azok számára, akik inspirációt keresnek az esküvőjük tervezése során. Mindazonáltal, a legfontosabb az, hogy az esküvőd tükrözze az egyéniségedet és a párodé, és azon pillanatok közé tartozzon, amelyek örökre az emlékezetben maradnak.

Az esküvői trendek követése egy izgalmas és kreatív módja lehet annak, hogy megtaláld az esküvői stílusod. Mindazonáltal, a legfontosabb az, hogy az esküvőd az egyedi és személyes stílusodat tükrözze, és a te és a párod boldogságát szolgálja. Ne felejtsd el, hogy az esküvőd azon pillanatok egyike az életedben, amelyek örökre emlékezetesek maradnak, így fontos, hogy minden részletre odafigyelj.

Esküvői tippekért és letölthető segédletekért pedig iratkozz fel a hírlevelemre a linkre kattitnva: https://rosegoldwedding.hu/eskuvoi-hibak-elkerulese/

Vagy pedig kövess facebookon és instagramon!