Hogyan kell pénzt kérni esküvői ajándékként

Tervezed a nagy napodat és azon gondolkodsz, hogyan kérj pénzt nászajándékként? Íme néhány ízléses, mégis kreatív módja annak, hogyan lehet pénzt kérni ajándéknak.

Az esküvődet szervezed, és azon gondolkodsz, hogyan kérj pénzt nászajándékként? Nem vagy egyedül! Manapság sok pár küzd az esküvői ajándék dilemmájával. Akár évek óta együtt vagytok, akár nincs szükségetek több konyhai kütyüre, akár szűkös a helyetek, vagy pazar nászútról álmodtok, néha tényleg csak készpénzre van szükségetek. Baj-e, ha a hagyományos ajándékok helyett pénzre vágyunk? A válasz egy határozott nem, feltéve, hogy ezt finoman teszed.

Az esküvődnek tükröznie kell a vágyaidat, elképzeléseidet, és ma már nincs szabály a pénzkérés ellen. A legfontosabb azonban az, hogy hogyan kérsz pénzt. Ha tehát a készpénz az a preferenciád, íme néhány ízléses, mégis kreatív módja annak, hogy ezt kifejezd, biztosítva, hogy a vendégek megbecsülve érezzék magukat, és ne sértődjenek meg.

Fontos tippek, hogy ne felejtsd el, hogyan kell pénzt kérni esküvői ajándékként

Légy őszinte
Amikor a meghívókon vagy a weboldalon készpénzt kérsz, ne feledd, hogy őszinte legyél, és szívből beszélj. A családod és a barátaid jól ismernek téged, ezért mutass hálát azért, hogy figyelembe veszik a készpénzes ajándékot a különleges napodra.

Legyen egyszerű
Üzenetedet igazítsd a vendéglista személyiségéhez. Ha a legtöbben a rövidséget kedvelik, maradj ennél, de legyen személyes és meleg hangvételű. Néha az egyszerűség a kulcs, amikor készpénzt kér esküvői ajándékként.

Adj hozzá némi szórakozást
Ha a humor a stílusa, használja ki! Csak ne feledje, hogy ízléses legyen, mivel nem biztos, hogy mindenki teljesen elfogadja az online készpénzjegyzék ötletét.

pénzt kérni esküvőre

Hogyan kell pénzt kérni esküvői ajándékként

Az esküvői meghívón
Amikor az esküvői meghívó készítésére kerül sor, fontold meg, hogy hozzáadsz egy plusz sort az ajándékokról. Ez egy közvetlen megközelítés, és általában a legjobban működik. Ha óvatosan fogalmazol, nem kell tolakodónak tűnnie. Összeállítottam néhány lehetőséget, az egyenestől a visszafogottig, a formálison át a lazáig. Nyugodtan válaszd ki azt a megfogalmazást, amelyik a legjobban illik a stílusodhoz.

Koncentráljon az ünneplésre: „Ami igazán fontos számunkra, az az, hogy velünk ünnepelsz az esküvőnkön.
Ha úgy döntesz, hogy ajándékot hozol, szívesen fogadunk egy kis hozzájárulást a nászutunkhoz.”

A nászút kiemelése: „Igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy megadatott a szeretettel, a nevetéssel és a bútorokkal teli otthon. Ha szeretnél számunkra ajándékot adni, kedves gesztus, ha szeretnél hozzájárulni a nászutunkhoz.”

Verses formában: „Ajándékon ne tört a fejed, egy borítékban elrejtheted.”

„Aki nászunkra szép ajándékot adna,
A reánk szánt összeget tegye borítékba:
A legtöbbet ezzel segít nekünk,
Támogatva induló közös életünk.”

Még, ha általában magabiztos is vagy, a készpénzes ajándék ötletének felvetése egy kicsit kényesnek tűnhet. De ezekkel az értékes tippekkel gyerekjáték lesz megosztani a kérésedet a szeretteiddel. Így nem lesz nehéz pénzt kérni az esküvőre.

Esküvői tippekért és letölthető segédletekért pedig iratkozz fel a hírlevelemre a linkre kattitnva: https://rosegoldwedding.hu/eskuvoi-hibak-elkerulese/

Vagy pedig kövess facebookon és instagramon!