A nagymamád az esküvőn

4 különleges esküvői szerep a nagymamádnak

Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy a nagymamád az esküvőn veled legyen, valószínűleg különleges helyet foglal el a szívedben – mégsem szokott különleges helyet foglalni a hagyományos esküvői szerepek között. Tiszteld meg a nagymamáddal való kapcsolatodat, és éreztesd vele, hogy különlegesnek érzi magát az esküvőd napján az alábbi egyedi ötletek egyikével.

Valami kölcsönzött

A vintage ihletésű kiegészítők továbbra is uralják a kifutókat, de semmi sem hasonlítható az igazihoz. Ha a nagymamádnak még megvan az esküvői fátyla, viseld az övét, ez egy csodálatos módja annak, hogy tisztelegj a családod történelme előtt és minden pillanatban veled legyen a nagymamád az esküvőn.

Vagy kérdezd meg, hogy kölcsönad-e neked egy különleges ékszert. Még ha nem is illik hozzá, vagy nem egészen a te stílusod, akkor is beépítheted a csokrodba.

Sziromszóró lány a nagymamád az esküvőn

Ha bevállalós a nagyi. Az egyik kedvenc csavar, amit láttunk, hogy a nagymamád az esküvőn vállalja a sziromszóró szerepét. Ez váratlan és garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

nagymamád az esküvőn

Különleges tánc

Lehet, hogy az esküvőtök már így is el van árasztva különleges táncokkal, de van egy olyan érzésünk, hogy ezt senki sem fogja bánni, ha végig kell ülni. Legyen egy különleges tánc a vőlegénynek vagy a menyasszonynak az egyik nagyszülőjével vagy hívjátok ki az összes nagyszülőt a táncparkettre, és töltsetek velük egy kis különleges időt.

Többgenerációs fotó

Talán a nagymamád az esküvőn nem szeretné, ha minden szem rá szegeződne. Ehelyett vonjad be őt egy különleges fotóba. Gyűjtsd össze az összes szülőt és nagyszülőt, és mindegyik pár tartson fel egy-egy fotót a saját esküvőjük napjáról.

Hívd meg a nagymamádat, hogy készülődjön veled az esküvőd reggelén, és mindenképpen örökítsd meg a kamerával, ahogy először megpillant téged menyasszonyi ruhában.

Egy másik keretbe illő ötlet ez a többgenerációs felvétel, igazán megható és boldog emlék lesz.

nagymamád az esküvőn

Esküvői tippekért és letölthető segédletekért pedig iratkozz fel a hírlevelemre a linkre kattintva: https://rosegoldwedding.hu/eskuvoi-hibak-elkerulese/

Vagy pedig kövess facebookon és instagramon!