9 érzelem eljegyzés után, amit biztosan át fogsz élni

Attól a pillanattól kezdve, hogy eljegyeztek, máris felültél egy érzelmi hullámvasútra a legkülönfélébb érzelmeken fogsz átmenni, a jótól a rosszig, az izgalmas ünnepléstől kezdve a pánikig. Íme 9 érzelem eljegyzés után.

1. A gyűrű megszállottja

Egészen biztosan furcsa és különleges érzés lesz az ujjadon a gyűrű. Nézegetni, mozgatni, érinteni fogod napközben, arról nem is beszélve, hogy mindenkinek meg akarod majd mutatni a gyűrűdet eljegyzés után.

2. Keresed az alkalmat, hogy hangosan is kimond “A vőlegényem”

Mert igen, már nem kell keresgélned a megfelelő szót, barátom, párom, élettársam?! Mondd ki egyszerűen és minél többször “A VŐLEGÉNYEM”, mert a fenébe is, igen, eljegyeztek!!!

3. Még a saját eljegyzési történetedet is unni fogod eljegyzés után

eljegyzés után

Igen sajnos ez is el fog jönni, mert nyilvánvalóan eleinte nagyszerű érzés újra és újra elmesélni, de őszintén szólva, századik és százegyedik alkalommal már kissé elcsépelt lehet még neked is.

4. Amikor a Pinterest függőséggé válik

Egy gyors keresés a „Chiavari székek” kifejezésre, és hirtelen öt óra múlva azon kapod magad, hogy megtervezted a tökéletes esküvői dekorációt. Elfogult vagyok, de pinteresten is megtaláltok, gyönyörű esküvői fotókat találtok a táblámon.

5. Mindig találni egy okot az ünneplésre a barátnőiddel

Például amikor felkéred őket koszorúslánynak, vagy amikor ruhát kerestek nekik, vagy épp neked. A lánybúcsúról már nem is beszélve. Élvezzétek, hogy együtt lehettek, hogy felhőtlenül örülhettek és ünnepelhettek! Az életetekben éppen máshova helyeződik a fókusz, használjátok ki a bulizós időszakot még az eljegyzés után.

6. Fejlesztheted a pókerarcodat

Amikor például a szomszéd néni azt sugallja, hogy a fia tökéletes lenne esküvői fotósnak. Vagy amikor századszorra kérdezik meg, hogy mikor lesz az esküvő?! De amikor az aznapi időjárást Tőled akarja majd mindenki megtudni, akkor csak mosolyogj és bólogass kedélyesen, hogy minden rendben lesz. Vagy csk mondd egyszerűen, hogy „kérdezzétek az esküvőszervezőmet„!

7. Pánikba esel mikor az első nagyobb összeget meglátod az ajánlatokon

Valószínűleg a helyszín és az ételek, italok költsége lesz a legnagyobb tétel és ezzel találkozol legelőször az eljegyzés után, ami elsőre kicsit sokkoló lehet. Ne felejtsd el azonban, hogy mindez megéri, de jó, ha gyakorolsz némi légzés technikát az előleg kifizetésének időpontjáig.

8. Az esküvőszervezési stressz alkalmanként túl sok lesz

Elképzelhető, hogy elkezdesz kissé megőrülni azon, hogy a székmasnik azt képviselik-e, hogy „kik vagytok”. Ha minden apróságon kiborulsz és eluralkodik rajtad a “csak legyünk rajta túl” érzés, akkor itt az ideje, hogy egy lépést hátrálj, és emlékezz arra, miről is szól majd az a nap: hogy megünnepeljétek egymás iránti szereteteteket. Azt se felejtsd el, hogy mindez elkerülhető egy esküvőszervezővel, de még akkor sem késő segítséget kérni, ha már kezded a fent leírtakat érezni.

eljegyzés után

9. Rájössz, hogy a hátralévő életedet azzal a személlyel töltheted, akit a legjobban szeretsz

Ez egyszerre örömteli és kétségbeejtő, de az esküvő csak a boldogságod kezdete, ami megérdemli a méltó ünneplést.