Esküvői hibák elkerülése

Iratkozz fel a hírlevélre, töltsd le az esküvőszervezési segédletet és tudd meg melyek az elkerülhető esküvői hibák!

+ Ráadás!
A hírlevélre feliratkozók a hasznos tartalmak mellett, további letölthető esküvőszervezési segédleteket kapnak az e-mail-ekben! Érdemes hát figyelni és olvasni!

esküvői hibák

Az esküvőd életed egyik legizgalmasabb, legkülönlegesebb napja. Természetesen azt szeretnéd, hogy ne legyen kevesebb, mint a tökéletes! Azonban számtalan dolog van, ami elromolhat egy olyan nagy és bonyolult esemény megtervezésekor, mint egy esküvő.

Az esküvőket nagyon fárasztó megtervezni és tökéletesen kivitelezni.
Általában rengeteg részletet kell elintézni, figyelembe kell venni, ami nagyon fontos, függetlenül attól, hogy mennyire jelentéktelennek tűnnek.

Ezek kihagyása jelentheti a különbséget egy nagyszerű esküvő és egy „nagyszerűnek vélt” esküvő között, így a menyasszony és a vőlegény elvárásai nem teljesülnek, ami a pár számára a vártnál kevésbé jó esküvői élményt eredményez.

Hogy elkerüljenek a gyakori esküvői hibák, íme összegyűjtöttem neked egy kis segítséget, hogy az esküvőszervezés és az esküvő napja zökkenőmentesen lehessen.


Itt még nem hagylak ám magadra!


Az esküvői hibákat meg is lehet előzni!

tudatos szervezés

Adok neked néhány hasznos tippet az esküvőszervezéssel kapcsolatban, hogy mire kell odafigyelni ahhoz, hogy elkerüld az esküvői hibákat, amik a leggyakrabban fordulnak elő a szervezés során. Tippeket adok arra, hogyan lehet tudatos tervezéssel elkerülni a buktatókat, de legalábbis minimalizálni az esélyét, hogy veled előforduljon bármelyik is.

Mindezek mellé a hírlevél sorozatban egy-egy letölthető esküvőszervezési segédlettel is megleplek!

Tanulj mások esküvői hibájából és Te ne kövesd el ugyanazokat!
Ne hagyd ki ezt a remek alkalmat!


Az esküvő megtervezése sok pár számára megterhelő lehet. Valaki, aki még soha nem volt házas annak fogalma sincs, mibe keveredik, amikor elkezdi megtervezni az esküvőjét, és a dolgok gyorsan frusztrálóvá válhatnak. Ha tudjuk, mire számíthatunk, és milyen az esküvőszervezés, az segíthet a pároknak, hogy átlássák, mi vár rájuk, és mik legyenek a következő lépések.
Iratkozz fel a hírlevelemre és a letölthető kiadvány mellett további tippeket, ötleteket, letölthető segédanyagokat kaphatsz, ami megkönnyíti az esküvőszervezést!


esküvői hibák

Mitől különböznek az én e-mail-jeim? Örülünk, hogy megkérdezted.

  1. Az esküvőszervezési hírlevél teljesen szórakoztató és valóban hasznos. Ezeket az e-maileket én magam írom (azaz nincs száraz marketingpéldány vagy unalmas sablon). Csak olyan tanácsokat adok, amelyek a Ti érdekeiteket szolgálják, és csak olyan dolgokat ajánlok, amelyekben igazán hiszek.
  2. A RoseGold esküvőszervezés nem egy nagy vállalat, amelyet öltönyös tech férfiak vezetnek. A spektrum másik végén vagyok, egyszemélyes vállalkozó, aki szenvedélyesen él-hal az esküvőkért. 
  3. Nem árasztom el a postaládádat. Tudom, hogy a postaládád egy szent hely, és tiszteletben tartom, hogy beengedsz, hogy időnként küldjek egy-egy tanácsot vagy épp letölthető esküvőszervezési segédletet.
  4. Ja, és nagyon utálom a spam-et. Ígérem, hogy nem küldök hirdetéseket tartalmazó kéretlen leveleket, és nem adom el adataidat harmadik félnek. Mert ez nem az én stílusom.


Az ingyenes kiadvány letöltése
és feliratkozás a hírlevélre

Kövess facebookon és  instagramon is!