Esküvői tanácsadás

Az esküvői tanácsadás csomag egy kis segítség, ha elakadtok, vagy ha szeretnétek valami egyedit, valami különlegeset, de nem tudjátok hol folytassátok, hol keressétek. Ötletekkel, tanácsokkal, akár szolgáltató vagy lelőhely ajánlással, segítem, hogy esküvőtök különleges legyen.

A szervezés nem egyszerű feladat, rengeteg egyeztetés, telefonálás, e-mail váltás övezi. Könnyű elveszni a dekoráció, a látványvilág szépségeinek útvesztőiben, közben pedig fontos részletek maradnak el, amire lehet nem is gondoltál elsőre. Fontos a szervezés során is kialakítani egy menetrendet, amelyet betartva már kevésbé lesz kusza és ijesztő ez a folyamat.

Fontos továbbá az esküvő napjának pontos megtervezése is, hogy ne legyen rohanás az egész nap, de ne is legyen sok holtidő. Tippeket adhatok a forgatókönyv és a nagy nap menetének összeállításához egy esküvői tanácsadás keretében.

Az esküvői tanácsadáshoz kiküldök nektek egy adatlapot, melyet, ha kitöltve visszaküldötök már fel fogom tudni mérni, mi az ami miatt elakadtatok, mi az, ami még hiányzik és hol van szükségetek egy jól továbblendítő tanácsra. Ezután egy másfél órás megbeszélésen találkozunk (lezárások, nagy távolság esetén ezt az online térbe helyezzük), ahol mindent átbeszélünk, az összegyűjtött kérdéseiteket és akár tovább ötletelünk, majd pár napon belül mindent összegezve emlékeztető, elektronikus kézikönyvet küldök el számotokra, hogy mindig elő tudjátok venni és erőt meríthessetek belőle.

A csomag ára 15.000,- Ft,

ha mindezek után további (nem tanácsadási) szolgáltatást szeretnél igénybe venni,
akkor beszámítom annak árába.

„A szerelem megérdemli a legszebb ünneplést!”

Felhőtlen nyugalom és örömteli szervezés.
EZ AZ, amit az esküvői tanácsadással megvásárolhatsz!
Dobd a sarokba a „legyünk már túl rajta érzést”!

Kövess facebookon és  instagramon is!