Ki is vagyok én?

Takácsné Simon Niki vagyok, egy esküvőszervező Győr városából. Ezen kívül pedig:

⚜️  Egy mérhetetlenül szervezés és tervezés mániás nő, aki már applikáció nélkül fejben megtervezi az utat, mikor még csak felmerül, hogy menni kell valahova.
Hiszem, hogy felesleges köröket spórolhatunk meg magunknak és másoknak egy jól szervezett munkával, feladattal.

⚜️  Egy jó problémamegoldó, akinek ugyan elsőre kikerekedik a szeme, ha valami nem úgy alakul ahogy azt eltervezte, de addig megy, amíg ki nem hámozza azt.
Hiszem, hogy nincsenek problémák csak megoldandó feladatok.

⚜️  Egy racionális ember, aki mindenben a logikát keresi.
Hiszem, hogy ha valamiben megtaláljuk az értelmet, akkor máris szívesebben csináljuk.

⚜️  Egy érzelmes anya, aki elolvad már attól, ha a gyerekei éppen csak ránéznek.
Hiszem, hogy a biztos családi háttér a legfőbb támaszunk.

Hitvallásom

Szeretem a részleteket, szeretek mindent a legapróbb összetevőig lebontva elgondolni, megtervezni, leszervezni. Sokszor nem is kell nagy dolgokban gondolkozni, mégis olyan pluszt adhatunk az esküvőhöz, amit senki nem felejt el. Egy apró legyező a hőségben, egy kis frissítő csomag a mosdóban, mind olyan apró és fillérekből megvalósítható ötletek, amiért a násznép hálás lesz.

Az életvezetésem fő mozgatója az az, hogy stratégiában gondolkodom, hogy látom előre, hogy adott tevékenységnek, döntésnek milyen következményei lehetnek. Az esküvők vagy bármilyen esemény megszervezésénél áldás az előrelátás, hiszen fel tudunk készülni előre akár több eshetőségre és nem az adott szituációban kell kapkodni, akár félmegoldás után, akkor amikor nincs lehetőség javításra és csak a rendelkezésre álló eszközök és lehetőségek adottak.

Szívügyem lett, tehát, hogy ezen gondolkodásmódommal segíthessem a párokat, hogy életük nagy napján, mely egyszeri és megismételhetetlen már ne kelljen aggódniuk semmi miatt, mert előre, jól szervezetten készültünk fel az esküvő napjára és ha mégis, valami megoldandó feladat elé állunk, akkor ne az aggódás üljön ki az arcukra, hanem a biztonságérzetük legyen úrrá, hiszen a háttérben őket segítve irányítom az eseményeket és koordinálom a feladatokat.
Esküvőszervezőként ez a legfőbb hitvallásom.


Ahhoz, hogy mindezt a legprofibb módon, a legújabb trendeknek megfelelően, a legnagyobb szaktudás birtokában tehessem azon vagyok, hogy folyamatosan fejlődjek. Éppen ezért Alida Wedding Esküvőszervezői Mentorcsoportjában tanulok, ahol az a megtiszteltetés ért, hogy január hónapban én lettem a hónap műhelyese, amely nagyszerű elismerés számomra, úgy érzem jó úton haladok és ezáltal a hozzám forduló párok is egy garanciát kaphatnak arra vonatkozóan, hogy mindent megteszek esküvőjük sikeres megvalósításáért.


Megjelenések

Ha nem tudod eldönteni, hogy mi alapján bízhatsz meg ennyire egy esküvőszervezőre nézz utána egy kicsit. Nézd meg a honlapját, a social media felületeit és a megjelenéseket.

Esküvőszervezőként készített velem interjút Sebők Eszter, az alábbi linken olvashatod el:

RoseGold Esküvőszervezés interjú 


Tolvaj Norbert készített velem egy podcast sorozat is, melyet szintén jó szívvel ajánlok neked, kétrészes rendkívül jó hangulatú, kötetlen beszélgetés az esküvők világáról. Az alábbi két linken éred el a hanganyagokat:

Mondj igent az esküvőszervezőre! – podcast 1. rész 

Titkok egy esküvőszervező rejtélyes világából – podcast 2. rész 


Megjelent egy cikk rólam, a munkámról az Eskűvő Classic magazinban is:

Esküvőszervező Győr

Takácsné Simon Niki Esküvőszervező – Győr

Esküvővel kapcsolatos tippekért és ötletekért pedig kövesd a facebook és instagram oldalamat. Esküvőszervező Győr