Legyen esküvői koordinátorod,

egy 2 fős szolgáltatói vacsoráért!


2024-ban tartjátok az esküvőtöket?!

? Ha a hajadat téped a sok esküvőszervezési teendő miatt és még mindig nem tudod, hogyan fog összeállni mindebből egy csodásan szervezett esküvő!

? Ha mindig is szeretted volna delegálni a nagy napi teendőket egy profi szakértőre, de a költségvetésed már így is mínuszban jár!

? Ha szeretnéd, hogy a nagy napon már nem kelljen semmivel foglalkoznod csak a szerelemmel és szeretnéd, ha lenne melletted valaki, aki a jobb kezedként mindenre odafigyel és kézben tart!

? Ha szeretnéd, hogy egy professzionálisan összeállított forgatókönyv álljon rendelkezésre a nagy napodon, amiből a szolgáltatóid is szívesen dolgoznak!

? Ha szeretnéd, hogy a kész forgatókönyv alapján szakértő koordinátor segítse az esküvőd megvalósulását és a szolgáltatóid munkáját!

Akkor MOST jelentkezz, mert egy két fős szolgáltatói vacsoráért cserébe most esküvői koordinációt kaphatsz a RoseGold Esküvőszervezéstől!

Az elsőként díjazott egy 149.000 Ft értékű esküvői koordinációs csomagot kap a RoseGold Esküvőszervezés jóvoltából.

Mit csinál egy esküvői koordinátor?

Az esküvői koordinátor felelős a már elkészített tervek végrehajtásáért.

Őszintén szólva, bármit, amire szükség van! Gondolj rám, mint az esküvőd napjának biztosítási kötvényére. Én vagyok az ember a kulisszák mögött, ügyelve arra, hogy az esküvő olyan gördülékenyen menjen, mint ahogy azt eltervezted, így neked nem kell SEMMI miatt aggódnod, a stressz az én feladatom! Én vagyok a nyugalom, amelyet kerestetek, a logisztika és a problémamegoldás mestere!


Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni a jelentkezési lapot és elfogadni a szabályzatot.


Legyen stresszmentes esküvőd, legyen esküvői koordinátorod!

Ennél egyszerűbben nem lehet egy szakértő támogató szolgáltató az esküvődön, aki kézben tart mindent és segíti az esküvőtök megvalósulását.


Szabályzat:

A játékra való jelentkezéssel elfogadod az alábbi feltételeket:

Amennyiben 2024-ban tartjátok az esküvőtöket, add meg a lenti jelentkezési űrlapon az esküvőd dátumát, helyszínét, írj róla pár mondatot, amit fontosnak tartasz vagy hogy miért szeretnél esküvői koordinátort!

Vállalod, hogy felveszed a szolgáltatói listádba az esküvői koordinátort (Engem) és a segítőjét és gondoskodsz róla, hogy az este folyamán kapjunk mi is szolgáltatói vacsorát.

Az űrlap kitöltésével beleegyezésedet adod, hogy az általam és a segítőm által készített képi és videós anyagokat felhasználjam a médiamegjelenéseim során, social média felületeimen.

Beleegyezel, hogy az általad felkért fotós és videós szolgáltatók (amennyiben lesz) anyagait is felhasználhassam a megjelenéseimhez (az első publikáció joga természetesen a Tiétek).

Az első helyezett személy 149.000 Ft értékű esküvői koordinációs csomagot kap a RoseGold Esküvőszervezés jóvoltából.

Jelentkezési határidő: 2024. május 24. 24:00

A győztes személyét a RoseGold Wedding alapítója és vezetője Takácsné Simon Niki, mint egyszemélyes zsűri választja ki a beküldött adatok és a szabad dátumok függvényében!

A Játék visszavonását a szervező (Takácsné Simon Niki – RoseGold Wedding) fenntartja magának.


Legyen esküvői koordinátorod!

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével!