Részleges esküvőszervezés

Ez a csomag igazi átmentet jelenthet a tanácsadás és a teljes szervezés között azoknak, akik már elkezdték a szervezést, de még mindig hiányzik egy két apróság, netán szolgáltató. Ráadásul mindezt az esküvő lebonyolítással együtt, hogy az ezer meg egy “hogyan lesz?” kérdés is megválaszolásra és a helyére kerüljön.

Elkezdted szervezni az esküvődet, kiválasztottál néhány kedvenc szolgáltatót, majd megnyugodva böngészted az internetet, gyűjtögetted az ötleteket, mentetted a képeket. Aztán egyszer csak eluralkodik rajtad a pánik. Káosz lesz urrá a szervezésen, hiszen nem feltétlen tudod, hogy amit kinéztél azt hol tudnád beszerezni, vagy ha mégis, akkor sokkol az árajánlat, amit kapsz róla.

Nem véletlenül van az esküvőszervezésnek is egy menetrendje, a virágok, a látványvilág, a gyönyörű képek el tudják vinni a fókuszt a főbb elemekről és a főbb szolgáltatókról, így később már csak a kapkodás marad. A részleges esküvőszervezés során is felállítunk egy menetrendet, ami alapján haladunk a tervezés során. Ennek megfelelően látjátok ti is, hogy mivel kell még haladni és nem marad el semmi lényeges.

Ezután még egy fontos feladat a forgatókönyv összeállítása, amely nagy segítség az esküvő napjának lebonyolításában. Ebben szintén segítségetekre leszek, ha engem és ezt a szolgáltatást választjátok. A forgatókönyv lesz a vezérfonala a nagy napotoknak, melyet én a háttérből felügyelek, hogy minden a ti elképzeléseitek szerint történjen. Ti pedig csak a felhőtlen boldogsággal, egymással és az új élethelyzetetekkel foglalkozhassatok.

A csomag árazása nagyban függ attól,
hogy a szervezés mely részén kerestek meg,
így ez a csomag egyedi árazású kérj személyre szabott ajánlatot.

„A szerelem megérdemli a legszebb ünneplést!”

Felhőtlen nyugalom az esküvőn és örömteli szervezés.
EZ AZ, amit az esküvőszervezővel megvásárolhatsz!
Dobd a sarokba a „legyünk már túl rajta érzést”!


DE ha még mindig nem hiszed el, hogy egy esküvőszervező/esküvői koordinátor tényleg megéri az árát és segítségedre lehet az esküvőd megszervezésében és/vagy lebonyolításában, …..

ami valljuk be teljesen jogos 🙂

Komolyan.

Ez még mindig egy elég nagy döntés.

Ha kicsit is hezitálsz vagy van benned még kérdés, akkor

REGISZTRÁLJ MOST
az INGYENES esküvői konzultációra,

ahol kötöttségektől mentesen átbeszéljük az esküvői elképzeléseiteket.

Kövess a social median facebookon és  instagramon is!