Esküvőszervezés

Takácsné Simon Niki
esküvőszervező – Győr

Még egy szolgáltató az esküvőre?

Hát az meg minek?!

Ha jól belegondolsz, akkor az esküvő esetén sajnos, nincs visszaút, nincs második lehetőség. Az esküvő, mint minden rendezvény egyszeri és megismételhetetlen. Nem olyan, mint a kerti parti, hogy majd a jövő évben jobb lesz. Ráadásul olyan meghitt érzelmekkel teli, hogy az emlékek sokáig velünk maradnak akár jó, akár rossz pillanatokról legyen is szó.

Esküvőszervező nélkül bizony lehetnek a szervezés és az esküvő napjával kapcsolatban is bizonytalan kérdések benned, amikre akár többféle választ is találhatsz az interneten, de nem tudod, hogyan tudnád ezt a Ti igényeitek szerint megvalósítani és nem tudod, hogyan fog zökkenőmentesen lebonyolódni álmaitok esküvője.

Ezek a kérdések és kételyek felgyűlve már feszültségekhez, stresszhez vezetnek és sokszor sajnos a menyasszonyok már inkább azt érzik, bárcsak túl lennének már rajta.

A menyasszonyok sokszor nagyon túlterheltnek érezhetik magukat…

…úgy érezhetik, egyszerűen elakadtak.


Pedig minden menyasszony örömmel és reménnyel indul az esküvőszervezés útjára. 

Izgatottak, hogy megosszák a lánykérés történetét. Büszkén viselik a jegygyűrűt és a „Menyasszony lettem” feliratú pólót.

De aztán beüt a valóság.

A való világban esküvőt szervezni nehéz, és őszintén szólva nem is olyan szórakoztató. Egy olyan helyszínt találni, ahol az egész család elfér, akik alig beszélnek egymással, úgy tűnik, hogy csodával határos, hogy sikerüljön (és ha még meg is fizethető!).

A virágok, az étel, a koktél, a fotós, a ruhák, a szállás vagy a sofőrszolgálat. Ahhhhhhhhhhh.

Izgatottak, hogy megosszák a lánykérés történetét. Büszkén viselik a jegygyűrűt és a „Menyasszony lettem” feliratú pólót.

De aztán beüt a valóság.

A való világban esküvőt szervezni nehéz, és őszintén szólva nem is olyan szórakoztató. Egy olyan helyszínt találni, ahol az egész család elfér, akik alig beszélnek egymással, úgy tűnik, hogy csodával határos, hogy sikerüljön (és ha még meg is fizethető!).

A virágok, az étel, a koktél, a fotós, a ruhák, a szállás vagy a sofőrszolgálat. Ahhhhhhhhhhh.


Az Instagram görgetésével az érzéseid még sosem voltak ilyen érthetetlenek.

A Pinterest még sosem tűnt ennyire szorongással teli vágykeltőnek – a nagy, bolyhos csokrokkal és csillogó ruhákkal, amiket nem engedhetsz meg magadnak.

Az Instagram régen egy olyan szórakoztató hely volt, ahol el lehetett lazulni. Most meg mindenhol egy #esküvő meg egy #eljegyezve. Uh.

Valahol a sok különböző érzések, a táblázatok közt, a munkád, a család és a normál napi életed mellett…

…hirtelen az esküvőszervezés nem is lesz olyan csodálatos.

Ez az egész esküvőszervezési őrület egy teljes munkaidős állás mellett??? Ez már túl sok. Besokalltál? 

Azok a menyasszonyok, akik időben felfedezik, hogy segítséget kérni sosem késő és még csak nem is szégyen (sőt egy esküvőszervező még menő is), azok végül átadhatják magukat a boldog, felhőtlen és gondtalan készülődés örömének, hiszen ennek az időszaknak a boldogságról és a szerelemről kell szólnia.

Ezen döntés után a munka és a családi élet mellett már csak a legszebb dolgokkal kell foglalkozniuk, mint a ruha kiválasztása, tortakóstoló vagy a virágcsokor megálmodása.

Neked való az esküvőszervező, ha

Ha Téged is a fenti érzések kerítenek hatalmukba mégis azt a CSODÁLATOS esküvőt szeretnéd, amiről Te álmodtál.

Azt szeretnéd, hogy a gyomorgörcs helyett a boldogság kis pillangói repkedjenek a pocakodban!

Készen állsz arra, hogy a gondtalan, stresszmentes esküvőd megvalósuljon!

Jól hangzik?

Több száz hozzád hasonló, stresszes menyasszony – talált már rá AZ esküvőszervezőjükre, valakik éppen rám, a RoseGold Esküvőszervezésre. Megmutattam nekik, hogyan kerüljék el az esküvői szorongást, mint a pestist. Megtanítottam nekik, hogyan készítsenek időtervet. Hogy hogyan lehet átláthatóan szolgáltatókat keresni és összehasonlítani őket, kiválasztani az igazit.

Ráadásul megértem, mi a legfontosabb számukra: egy olyan esküvői emlék, ami gyönyörű, ami jól meg van szervezve, amit örökké szeretni fognak.

Bár nem tudom eltüntetni az összes stresszt – úgy értem, senki sem szüntetheti meg az unokatestvéred elítélő szemforgatását a koszorúslányruha választásod miatt, viszont megkönnyíthetem a dolgokat. Nem kell, hogy nehéz legyen.

Látom, hogy sok menyasszony szenved és túlterhelt a szervezés hosszadalmas feladataitól és a végeláthatatlan költségektől.⠀

A közösségi média korában a nyomás nagy. Sok pár veri óriási költségekbe magát, hogy lenyűgözze azokat az embereket, akiknek a véleménye valójában nem is biztos, hogy számít. Pedig egy esküvőszervező segít, hogy a Ti igényeiteknek megfelelően a legoptimálisabban használjátok fel a költségkereteteket.

Pedig Te is értékes vagy és méltó egy különleges, egyedi esküvőre.

Ehhez nyújt segítséget a RoseGold esküvőszervezés, a Te igényeidnek megfelelően

  • extra figyelemmel
  • rendelkezésre állással
  • minden apró részletre

Kérd most az esküvőszervezőt, hogy gondtalanul megélhesd az eljegyzési időszakot!

esküvői koordinátor

TELJES SZERVEZÉS CSOMAG

1.) Helyszín keresés

2.) Szolgáltatók keresése

3.) Részletek egyeztetése leszervezése

4.) Rendelkezésre állás

5.) Egyeztetés a szolgáltatókkal

6.) Forgatókönyv írás

7.) Nagy nap koordináció

br.: 275.000,- Ft-tól* (AAM)

Köszönöm! Niki

* Egy helyszínes esküvő koordinálása, az ára létszám és a helyszín(ek) függvényében változhat.

Ha mégis megszerveznéd magadnak az esküvőt, de a nagy napot már élvezni szeretnéd…

… jól jön az esküvői koordinátor!

Azoknak a boldog jegyespároknak, akik megszervezték ugyan az esküvőjüket és mindent gondosan elterveztek, a nagy napon azonban már nem szeretnének azzal foglalkozni, hogy biztosan minden úgy valósul-e meg, ahogyan azt ők kigondolták.

Segítek az esküvői tervek és részletek kivitelezésében, amelyre annyi időt és pénzt szántatok, gondoskodok arról, hogy az esküvő napjának minden részlete megfelelő helyen és időben valósuljon meg.

Az elméd nyugodt lehet, és biztos lehetsz benne, hogy minden kemény munkátok úgy fog megvalósulni, ahogyan azt mindig is elképzeltétek.

Az esküvői koordinátor felelős a már elkészített tervek végrehajtásáért.


Úgy érzem még mindig nem hiszed el, hogy egy esküvői koordinátor tényleg megéri az árát és segítségedre lehet az esküvőd megszervezésében és/vagy lebonyolításában, úgyhogy csak el akartam mondani…..

Ez teljesen jogos 🙂

Komolyan.

Ez még mindig egy elég nagy döntés.

Ha kicsit is hezitálsz vagy van benned még kérdés, akkor

REGISZTRÁLJ MOST

az INGYENES esküvői konzultációra, ahol kötöttségektől mentesen átbeszéljük az esküvői elképzeléseiteket.


Ui.: Végigolvastad a honlapot, most akkor hívj fel 30/590-99-76! Hiszen te is szeretnéd élvezni az esküvődet!

Kövess facebookon és  instagramon is!